Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha találkozom egy sztárral/hírességel akkor hogy tudnám úgy felkelteni a figyelmét hogy esetleg valami kialakulhasson közöttünk?
valószínűleg sehogy, már hozzászoktak a dologhoz..
de a szingli színészpasik numerára általában nyitottak, tehát ha mondod neki, hogy dugni akarsz ("I wanna fuck") akkor lehet még valami:D
te kérdezed meg minden nap ezeket?
amúgy meg nem lenne rád ideje, nyilván elfoglalt.
de szimplán úgy nyomulj rá, mint bármilyen másik lány felé.
Én anno Muri Enikő b.zi voltam, és 1x láttam csak, de meg is pusziltam, megöleltem, sőt még az ölembe is ült olyan jól szórakoztattam. kettesben voltunk amúgy.
nyilván ennyi volt csak, jó játék volt...
Második vagyok :) Na, hát akkor gondolom az a híres sztár férfi, hacsak nem vagy leszbikus, de remélem, hogy nem. :)
Sminkeld ki magad de ne túl erősen, csak szolidan, természetesen, és mosolyog. Ha beszélni is tudtok akkor kérdezd a sztárságról, vagy hogy hogy van manapság, vagy dicsérd meg..ilyenek :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!