Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar megcsókolni?
Figyelt kérdés
Találkozni fogok egy sráccal, de csak barátok vagyunk, ő nyíltan megmondta, hogy nem akar kapcsolatot... na de akkor minek akar megcsókolni? Ne akarjon, ha nem akar kapcsolatot... Ja és onnan tudom, hogy meg akar csókolni, hogy megkérdezte, hogy megcsókolhat-e.2013. jan. 31. 19:29
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm 6-os, most nagyon elgondolkoztam azon amit írtál, teljesen igazad van, úgyhogy nem fogom engedni neki, hogy megcsókoljon! :)
2013. jan. 31. 20:02
12/13 canadafan válasza:
Nem akartalak befolyásolni, csak egy helyzetet akartam megvilágítani, ami megtörténhet.
Egyébként meg várd ki a végét, lehet, hogy ha találkoztok nem is merné kezdeményezni a csókolózást, talán a szája volt kicsit nagyobb.. :)
Így távlatból nehéz ám mondani bármit is a másik fél szándékairól. Ha alkalmad adódik kérdezd meg, hogy miért nem akar kapcsolatot. Azt is nyugodtan kérdezd meg, hogyha felhozza a csók dolgot, hogy mik az elképzelései. Ne legyél szívbajos kérdezz rá nyugodtan arra ami érdekel. Nem kell felfújni, normális hangnemben intelligens emberek között bármilyen kérdést fel lehet tenni..:)
13/13 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy miért nem akar kapcsolatot. Azt mondta, hogy nincs rá ideje. Az a baj, hogy szerintem nagyon komolytalan ember, legalábbis én ilyennek ismertem meg és szerintem csak szórakozásból akarna csókolózni. Ezért is lenne jobb ha nem csókolóznánk mert ő biztos nem akarna kapcsolatot, én meg lehet, hogy igen. Most mondjuk úgy érzem, hogy én sem akarok kapcsolatot, de lehet, hogy egy csók megváltoztatná a véleményemet. Tehát inkább nem csókolom meg, így biztos, hogy nem akarok tőle kapcsolatot. :)
2013. jan. 31. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!