Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tilda a Barátok Közből:milyennek találod?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szép,sőt hatalmas mellei vannak,de mintha púpos lenne.Annyira lehúzza?
Képet sajnos nem tudok linkelni.Ami neten van az fotoshop gyanús
2009. szept. 2. 21:17
11/21 Thurston válasza:
Aki azt írta, hogy életben szebb lehet, nagyon téved. Iszonyú szürke, jellemtelen csja. Ráadásul olyan undorító bőre van, hogy el sem hiszitek. (Bár a sorozatban is lehet látni, ha közelről vezsi a kamera, csak ott ugye zaért van smink.)
12/21 anonim válasza:
Zsófi után a legjobb, sunáznám :)
13/21 anonim válasza:
mióta anyám felhívta a figyelmemet, hogy púpos azóta csak azt látom meg először rajta :d.d:D szóval, nem. fúj!
14/21 anonim válasza:
Azért Erdélyi Tímea határozottan jobban néz ki.
15/21 anonim válasza:
Rendkívül ellenszenves figura,és a szerepe is.
16/21 anonim válasza:
Mi az, hogy púpos?Én még soha nem vettem észre. Olyan idióta itt minden pasi..."Sunázná" Ez valami rendkívül idegesítő megfogalmazás. Női szemmel szép lány és nem látom púposnak! Nézzetek tükörbe!
17/21 anonim válasza:
Ha a testét nézzük, az pont az etalon számomra. Persze a pofija sem rossz. 26/f
18/21 Thurston válasza:
"Nézzetek tükörbe!"
Ezt miért mondtad?
19/21 anonim válasza:
22:19 Mert ez a csaj szép és szerintem itt mki azzal van elfoglalva, hogy rókafejű, púpos. Néznék meg magukat, mielőtt mást leoltanak!
20/21 Thurston válasza:
Nos, én férfi létemre azt mondom, hogy nem egy szép nő. És ha kimegyek az utcára, minden második csaj százszor jobban néz ki. Szóval szerintem teljsen jogos a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!