Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikről beszélgessek a padtársa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikről beszélgessek a padtársammal? Nincs témánk.

Figyelt kérdés

Jójó, tudom, hogy az jön magától, de nekem valahogy mégsem.:S És neki se nagyon... Néha kérdezünk valami aktuálisat egymástól, pl hogy milyen óra lesz, de ezen kívül nem tudunk semmiről se beszélgetni.:S Lehethogy csak azért, mert alig ismerjük még egymást, de mégis... utálom a kínos csendet.:S:D Lécci írjatok pár témát, amit felhozhatok óra alatt, vagy szünetekben.

16/L

2009. szept. 2. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:

kérdezd meg milyen volt a nyara, miket csinált, hol nyaralt stb..

aztán kérdezd meg, hogy van-e barátja/barátnője, ha van mióta vannak együtt.. te is mesélj magadról, hogy miket szeretsz csinálni, stb..

ha meg megkérdezi, hogy mi ez a hirtelen beszélgetés dolog akkor közöld vele, hogy osztálytársak leszünk még 4 évig.. úgyhogy jó lenne ha a neveden kivül mást is tudok rólad :) (vagy akár nyithatsz ezzel is ;)

de amúgy én a spontaneitásra szavazok :) azokból lesznek a legjobb, legkellemesebb beszélgetések :)

remélem tudtam segíteni :)

17/L

<->

2009. szept. 2. 20:41
 2/4 anonim válasza:

hát poénozzál órán, mint pl. én:D:P

14/f

2009. szept. 2. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:
háhá krííííííííííííísz : dddddddddd
2009. szept. 2. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:
75%

Ne csináld már. Itt jársz a Szerelem, szex topikban és nincs témád? Csak nézz körül:

- Ujjazás után pisilési mindig természetes?

- Anàl maszturbàlàsnàl, nektek befèr az öklötök?

- A sperma túléli meleg vízben?

- Az ondonak milyen ize kell hogy legyen?

- Hogyan mondjam el neki, hogy egy köcsög vagyok?

- A csövesek szoktak nem életet élni?

- A GayTube internetes videómegosztó oldal ingyenes?

Bármelyikről órákat lehetne beszélni.

2009. szept. 3. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!