Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessek a barátommal?
Figyelt kérdés
Szinte soha sincs témánk,ha neten beszélgetünk(meg persze élőbe)akkor annyiból áll a beszélgetés hogy mizujs,mit csinálsz,mikor keltél..és vagy 100x leírjuk hogy szeretjük egymást..de ez már uncsi! Amúgyse olyan bőbeszédű:S
Amik voltak:Zene,tv,sport
2011. júl. 29. 14:05
2/13 anonim válasza:
nem vagytok egymásnak valók..és fogadok 13-14 vagy..
3/13 A kérdező kommentje:
Hagy tudjam már jobban hogy ki való hozzám ;)
2011. júl. 29. 14:08
4/13 A kérdező kommentje:
vagyis had :D vagy mi..:D
2011. júl. 29. 14:09
5/13 anonim válasza:
tévedtem...bocsi, max 12 lehetsz...
6/13 anonim válasza:
nagyon max. de tényleg,hány éves vagy?
7/13 A kérdező kommentje:
14-.-
De na nem tudom miről lehet beszélni..első barátom :S
2011. júl. 29. 14:15
8/13 anonim válasza:
Minek jöttél össze olyannal, akivel még beszélgetni se tudsz? Ha 2 ember szereti egymást, az nem abból áll, hogy így meg úgy szeretlek, de közbe 2 értelmes mondaton kívül nem tudnak egymáshoz mit szólni. Akik megértik egymást és jól érzik magukat együtt, azoknak nincs szükségük tanácsra, egyszerűen beszélgetnek amiről kedvük tartja.
9/13 anonim válasza:
erről beszéltem..ha összeilletek akkor mindig van miről dumálni..sőt, idő után már az lesz a furi ha csendbe vagytok, de ez a csend nem kínos némaság lesz, és pillantásokból megértitek egymást ...
10/13 A kérdező kommentje:
Jólvan tőletek csak lehangolódik az ember...
nem kell több válasz,oltás...
2011. júl. 29. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!