Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessek a barátommal?
Például arról, hogy változtasson ezen egy kicsit. :) Bár vannak ilyen emberek, nekem is van ilyen ismerősöm, akivel nagyon keveset beszélek, viszont személyesen abba nem tudjuk hagyni a duma partit. De még mindig jobban jársz, mint én...én ha hazamegyek (mert barátomnál lakok) és msn-en beszélünk, általában vérig menő vita van :D
Sajnos ő egy ilyen típusú ember, próbáld meg neki felhozni a témát, hogy ez így neked nem jó, mert hiányzik, szeretnél róla többet tudni, de nem nagyon beszél semmiről, amit meg felhozol azt letudja pár mondatban :) Legyen érdeklődőbb. :)
érdekes felfogásotok van lányok:)
mi az, hogy legyen érdeklődőbb meg, hogy meséljen magáról többet meg, hogy nem jártatja fölösen a száját folyton?..
az is meglehet, hogy a srác egy patkány és te ezt nem veszed észre mert rózsaszín csőlátásod van..
ha meg "beszari" akkor..hát türelem és jó kommunikáció stb!,
de ha beszari és unintelligens is egyben akkor felejtős.. sosem fog megváltozni, hagyd ott a pi*csába.
könyörgöm, nehogy már azt higgyétek, hogy ha ilyesmit majd szóvá teszitek akkor bumm megváltozik minden..
ez nem egy hajstílus vagy egy szakáll amit 3perc alatt meg lehet változtatni... ez évek, évtizedek alatt kialakult dolgok.
azé NÉHA kicsit gondolkozzatok már.. komolyan néha sírok tőletek:(
(innentől most magamból indulok ki)
ha szólsz neki, szarul fog neki esni, de ha fontos vagy neki félni fog, hogy csöndesség miatt elveszít és próbál erőlködni, hogy megváltozzon...
majd valószínű nem sikerül, pár nap múlva ismét csöndes lesz mint eddig, te megint szóvá teszed ismét, hiszen vérszemet kapsz.. és ekkor már kényelmetlenül fogja magát érezni a srác..ismét erőlködik stb.. ezzel akaratlanul is megrontod a már amúgy is szar viszont kettőtök között.
de mondom.. ha a srác buta akkor tök8 mit csinálsz..
Ha szólsz neki a dolog miatt akkor extra finoman.. és ne szólj neki 435445x mert megbánod.
22/f
:))))
Én tudok a dolgokon változtatni a párom miatt...Ő is tud miattam. Szóval ezért nem értem. :)
21/L
Moszuke válaszával teljes mértékben egyet értek.
Én is voltam ilyen helyzetben 2 hónapig bírtuk ...
Nálam előjött már az is hogy magamat hibáztattam amiért nincs témánk szal remélem te még itt nem tartasz.
Ha tényleg olyan súlyos a helyzet hogy már kikészít és tényleg nem tudsz vele mit kezdeni akkor inkább legyen vége így minthogy addig húzzátok hogy már idióta helyzetekbe kerültök emiatt...
emberek, emberek! valamit kihagytam!
van a párkapcsolatnak egy olyan szintje amikor a csönd már NEM kínos.
erre is tessék gondolni.
nem kell folyton szánkat tépni, hogy élvezzük a másik társaságát...
nekem mindennél jobb érzés amikor a fülemben hallom ahogy lélegzik a barátnőm.. és egy idő után bepárásodik a buksink közötti légrés:)
és nem beszélgetünk.. mondhatnám, hogy unalmas... de nem az:)
ha van mondani való/megoldandó probléma/kibeszélésre váró stressz/lelkizés akkor azt megbeszéljük ketten, amúgy meg mit beszélgessünk?
én egyszerűen nem tudok huzamosabb ideig nőkkel beszélgetni, mert unalmas a mondani valójuk... bármilyen téma van feldobva egy lány a mondandót mindig unalmasan adja elő..
ha beszélgetni akarok akkor megyek haverokhoz vagy barátokhoz, röhögünk, folyamat ugrálunk a témák között, pörögnek az események nem pedig egy unalmas női logika által felállított gagyi storykat hallgatom és közben azon erőlködöm hogy lefordítsam férfi nyelvre mi az istenről mesél már 28perce:DDD
egyszerűen a női és férfi kommunikáció annyira más hogy "általános/semmiextra" beszélgetésre alkalmatlan.
ha valami probléma van, lelkizés stb amit már említettem fentebb akkor OKÉ, annyi ideig félre !KELL! tenni a nemek közti kommunikációs különbségeket, annak érdekében hogy a párkapcsolat szilárd maradjon.:)
na érthető volt remélem.
én ilyen ember vagyok:) ez nem általánosítás, ne tessék félreérteni, magamból indulok ki.
egyszerűen nem szeretek lányokkal a semmiről beszélgetni.
pum-tum:)
sziasztok,
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!