Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok magamba! Ez probléma?
Utálom az összes fiút, mert vagy bunkók, vagy szánalmasak, ennek ellenére leszbikus sem vagyok, egy lány sem vonz. Viszont magammal szívesen összejönnék, csak sajnos ezt nem lehet. Ja, és nem kamu kérdés... Ti mit gondoltok erről?
16/L
Azt gondolom lehet, hogy korán érő típus vagy. Magadat szeretni is kell és nyilván az az etalon, amit te csinálsz. Ilyen párt akarsz megad mellé.
A hozzád illő fiúk azonban valóban olyanok, mint amiket leírtál. Én 21 évesen óvodában éreztem magam a 18 éves katonatársaimmal. Gondolom a helyzet azóta csak romlott (szemlátomást).
Várj még egy kicsit, ha megfelelő párra vágysz. Van rá időd, fiatal vagy még. Tudom és átérzem, hogy ez mennyire semmilyen válasz neked, de nem tudok ez ellen mit tenni.
Hagyd felnőni a fiúkat, vagy szúrd ki az ezerből azt az egyet, aki valahogy mégis eléri a szintet, amit tartasz.
43/F
az egoizmus pozitív dolog, bár hozzám képest nyilván seholsem vagy :D
pasiból meg keress idősebbet azok már néha tudnak viselkedni, hangsúlyozom néha..
http://www.youtube.com/watch?v=RtfuKBXsiw8
Csak nem így??..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!