Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok magamba! Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok magamba! Ez probléma?

Figyelt kérdés

Utálom az összes fiút, mert vagy bunkók, vagy szánalmasak, ennek ellenére leszbikus sem vagyok, egy lány sem vonz. Viszont magammal szívesen összejönnék, csak sajnos ezt nem lehet. Ja, és nem kamu kérdés... Ti mit gondoltok erről?

16/L

2013. jan. 30. 22:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Olyan suliba jársz ahol mindenki páva és ezért gondolod, és persze mert nem találkoztál velem :D
2013. jan. 30. 23:03
 12/20 anonim ***** válasza:

Azt gondolom lehet, hogy korán érő típus vagy. Magadat szeretni is kell és nyilván az az etalon, amit te csinálsz. Ilyen párt akarsz megad mellé.

A hozzád illő fiúk azonban valóban olyanok, mint amiket leírtál. Én 21 évesen óvodában éreztem magam a 18 éves katonatársaimmal. Gondolom a helyzet azóta csak romlott (szemlátomást).

Várj még egy kicsit, ha megfelelő párra vágysz. Van rá időd, fiatal vagy még. Tudom és átérzem, hogy ez mennyire semmilyen válasz neked, de nem tudok ez ellen mit tenni.

Hagyd felnőni a fiúkat, vagy szúrd ki az ezerből azt az egyet, aki valahogy mégis eléri a szintet, amit tartasz.

43/F

2013. jan. 30. 23:04
 13/20 anonim ***** válasza:
Örülj neki, jobb mintha az örökös önbizalomhiány keserítené meg az életedet. Egyszer majd beverik az arcod aztán kész. :)
2013. jan. 30. 23:07
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát ez a leírás abszolút igaz rám, de úgy állítja be, mintha valami gyógyíthatatlan betegség lenne... De tényleg igaz, imádok versengeni, a legjobb akarok lenni mindenben, pl. van egy stréber oszt.társam, a múltkor írtunk dogát föciből, és 5-ös lett, de félten, hogy neki jobb lett, ezért letakartam a lapomat. De amikor láttam, hogy az enyém több pontos lett, már szinte odadugtam az orra elé a dolgozatomat. :D Meg ilyenkor mindig büszke vagyok magamra... De ezek az élmények mindig feldobnak, gyakorlatilag ez ad nekem energiát, a versengés...
2013. jan. 30. 23:08
 15/20 anonim ***** válasza:
forever alone
2013. jan. 30. 23:13
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem, idővel kinővöd!

:)

2013. jan. 30. 23:41
 17/20 anonim ***** válasza:
Szép házasság lesz, magadra adod majd a gyűrüt.
2013. jan. 30. 23:43
 18/20 Missi_Key ***** válasza:

az egoizmus pozitív dolog, bár hozzám képest nyilván seholsem vagy :D

pasiból meg keress idősebbet azok már néha tudnak viselkedni, hangsúlyozom néha..

2013. jan. 31. 01:29
 19/20 anonim ***** válasza:
2013. jan. 31. 18:17
 20/20 anonim válasza:
EZ EGY SÚLLYOS PROBLÉMA ÉS TE VAGY A PROBLÉMA TULAJDONOSA.
2014. márc. 2. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!