Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj van, óvszer nélküli szeretkezés?
A barátnőm nagy bajban van, most volt először fiúval, és hát óvszer nélkül volt sokszor bele is ment, de másnap menstruált, és hát a biztonságért vettek 72órás tablettát, aztán rá 2napra, a menstruáció annyira nem jött, és megint lefeküdtek óvszer nélkül.. és bele is ment persze, ő azt állitotta,hogy menszesz közbe nem lehet terhes, megijedtem mikor láttam neten, hogy van esely rá, erre ők is rájöttek majd és vettek be tablettát épp, hogy belefértek a 72 órába.. na de mit szoltok?
Én reménykedem nem lehet gond.. mondtam vegyen tesztet csak nemtudod hány napra rá ajánlott venni, egyépként meg.. ugy-e nem lehet terhes??
Én még régen olvastam, hogy a 72 órás csk 1 spermiumot véd ki, nem többet. Kicsit féltem őt.
Előre is köszönöm a válaszotokat, sokat segitetek majd vele !!!
Szóval pár napon belül bevett 2 db 72 órás tablettát is?
Ettől az is kérdéses, hogy egyáltalán lehet-e a későbbiekben terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!