Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretkezés közben elélvezem és a sperma belemegy az óvszer tartályába, akkor utána még ugyan úgy folytathatom a szexet vagy már akkor meg kell állni?
"Az óvszer tartályába" ez mekkora xD
Am meg ha elélvezel mit akarsz folytatni? :D
Süt rólad az értelem kedves első válaszadó. Van neki olyan része, de mindegy. Továbbá nem mindig, de van, hogy nem lankad le a fütykös és akkor igen, mehet tovább... ha nincs az a fránya óvszer.
Egy óvszert egy elévezésig használhatsz. Utána csere.
köszönöm eddigi válaszokat, csak úgy értettem,hogy:
Van rajtam gumi és szeretkezünk én már elélveztem,de a lánynak még kéne pár másodperc. Rögtön hagyjam abba vagy még kibírja azt a max 30 másodpercet?
Sztem erdemes uj ovszert huzni....nekunk a baratommal volt ebbol parank, m tovabb csinaltuk (miutan elment) es a "tartalybol" visszafolyt a cucc es utana ki.
Es igen, nekunk is van sokszor olyan, h o kibir 2-3 menetet egyben ugy, h nem kell pihennie....nem tudom, h csinalja, de nagyon megy neki a dolog......:-D de mostmar mindig odafigyelunk erre h amikor elmegy, utana lecsereljuk az ovszert......es utana mehet tovabb a dolog....:-D
Az az igazi probléma hogy lehet nem ankadsz le(énse lankadok bírok egymás után kettőt is ha nem vok fáradt) hogyha megfeszül és kiszakad akkor az összes cuccos belefolyik a barátnődbe és az már igencsak gáz!!!
Amúgy egy kicsit még csinálhatod de a tűzzel játszol...
Húzz új gumit vagy irasson fel gyógyszert és akkor minden menet duplamenet sőt összehasonlíthatatlanul jobb is!:)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!