Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatlan, kövér, harmincas nőknek van bármiféle esélyük párkapcsolatra?
Amúgy én 20 kilót adtam le anno, de teljesen megváltozott az életem. Azóta a "jó nő" kategóriába sorolnak a pasik. :D
Megérte, akármilyen kegyetlen nehéz volt.
Én is úsztam, kondiztam+diéta.
"Tele a világ tizen-huszonéves tapasztalt, nagyon jó nőkkel."
Kérlek! Aki tizenévesen tapasztalt, az szerintem nem túl nagy erény. Ha jó nő... 16 évesen mindenki zsenge, szép, és a súlyát könnyebb megtartania. Huszonévesen ez már jobb arány. És tényleg, sok ilyen van. De ez nem minden esetben jár együtt érzelmi intelligenciával is.
Ha harmincas vagy és kövér, akkor tanuld meg magad szeretni, elfogadni és jól érezni! Ez minden bizonnyal imponálóbb, mint az, hogy így beszélsz magadról.
A kövérség nem jelenti azt, hogy nem lehetsz csinos, ápolt, mosolygós, vagy nem lehet szép a hajad, sminked... Ha nem vagy felkészülve a változásra (ami akár fogyás, akár életszemlélet váltás), akkor valóban kevesebb az esély. Te döntöd el.
NORBI UPDATE
Ehetsz édességet, csokit stb. és le fogsz fogyni. Persze nem olcsó de ha van miből megéri. Megváltozik az életed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!