Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatlan, kövér, harmincas nőknek van bármiféle esélyük párkapcsolatra?
ezen az oldalon vannak hiteles infok hogyan kell lefogyni, csak 1 út van, nincs csodamódszer, meg tudod csinálni, sajna vizilovakkal nem sok mindenki foglalkozik... de ha erős vagy lefogysz.
Ne haragudj, de ilyen hozzáállással tényleg nem.
Leírtál három negatívumot, hogy van-e velük esélyed. Esélye bárkinek van, de ha lehet valamelyik negatívumot csökkenteni vagy megszüntetni, akkor érdemes, hiszen ezzel az esélyeid növeled. A háromból momentán egyedül a súlyoddal tudsz valamit kezdeni. Ezért javasolták többen azt, hogy így növeld az esélyeid.
Nem bántani akartunk, de TE is nagyon jól tudod, tapasztaltad, érezted, hogy a kövérség rossz. Egyetlen egy dolgot tehetsz az a fogyás.
Akármilyen szörnyű ez ez a zord igazság. Így is van esélyed párt találni, de ha normalizálod az alakod, akkor kb. 90%-al több lesz.
Nem a falnak beszélek, tapasztalat.
Köszi, kedves vagy, de sajnos képtelen vagyok lefogyni. Egyszerűen nincs meg hozzá a kitartásom. Sokan meglepődnek, hogy az átlagnál mennyivel többet tudok az egészséges táplálkozásról és életmódról, persze csak elméletben, mert sosem sikerül. Pedig nagy előnyöm, hogy nem vagyok nagy evő, utálom a zsíros, cukros stb. ételeket, egyetlen ellenségem a csokoládé, függő vagyok és nem bírom letenni, tizenéve nem sikerül. Tudom, hogy ez bénaság, meg alacsony intelligenciára vall, pedig azért fordítva van, ez mégse megy.
----
Egyébként az elvárásom semmi különleges, valaki aki szeret vagy akivel csak jól ellehetek, csak legyen őszinte, ne játsszon mindenféle játszmákat. Stílusra és hozzáállásra a lazább férfiakat részesítem előnyben, kinézetre pedig a szemüveges mackós típust, de ez utóbbi persze esetleges. Azt hiszem ezek teljesen átlagos elvárások.
Próbálj meg mozogni. Anno tök jó alakom volt napi egy-másfél tábla csoki mellett. Mondjuk 10 km-t minimum gyalogoltam, és mellette minden nap futottam vagy táncoltam egy órát. Időigényes, de tényleg jó.
Most alig mozgok, mert a párom igényli,hogy minden szabadidőm vele töltsem, és borzasztóan figyelnem kell minden falat ételre..
Igen, ez az ami pár éve teljesen megszűnt, szinte semmit nem mozgok. Régen versenyszerűen sportoltam, akkor nem volt gond. Egyébként imádok pl. futni, de ez most a súlyom miatt nem játszik, mondjuk úszni is imádok, itt meg végre le kéne győznöm a gátlásaimat, hogy végülis egy bálna vízbe való, miért akadnának ezen fenn az emberek?:)
Rá kell vennem magam ezekre, elég nehéz, egész nap ülök egy irodában, utána meg hulla vagyok, de muszáj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!