Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tapasztalatlan, kövér, harminc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalatlan, kövér, harmincas nőknek van bármiféle esélyük párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Tele a világ tizen- huszonéves, tapasztalt, nagyon jó nőkkel. Így gondolom (meg a tapasztalatok alapján) kb. semmi esély?
2013. jan. 29. 23:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

[link]

ezen az oldalon vannak hiteles infok hogyan kell lefogyni, csak 1 út van, nincs csodamódszer, meg tudod csinálni, sajna vizilovakkal nem sok mindenki foglalkozik... de ha erős vagy lefogysz.

2013. jan. 30. 02:13
 12/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon hasznosak voltatok, legalább kiderült, hogy egyértelműen nem, még ha a fele válasz nem is a kérdésre érkezett, hanem azt mondta, hogy fogyjak le. Egyértelműek vagytok, akkor is, ha néhánynak semmi stílusa. Köszi.
2013. jan. 30. 07:34
 13/26 anonim ***** válasza:
Mint már mondtam, az elvárásaidtól függ igazán. Mik az elvárásaid, kedves kérdező?
2013. jan. 30. 10:31
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ilyen hozzáállással tényleg nem.

Leírtál három negatívumot, hogy van-e velük esélyed. Esélye bárkinek van, de ha lehet valamelyik negatívumot csökkenteni vagy megszüntetni, akkor érdemes, hiszen ezzel az esélyeid növeled. A háromból momentán egyedül a súlyoddal tudsz valamit kezdeni. Ezért javasolták többen azt, hogy így növeld az esélyeid.

2013. jan. 30. 10:40
 15/26 anonim ***** válasza:

Nem bántani akartunk, de TE is nagyon jól tudod, tapasztaltad, érezted, hogy a kövérség rossz. Egyetlen egy dolgot tehetsz az a fogyás.

Akármilyen szörnyű ez ez a zord igazság. Így is van esélyed párt találni, de ha normalizálod az alakod, akkor kb. 90%-al több lesz.

Nem a falnak beszélek, tapasztalat.

2013. jan. 30. 11:13
 16/26 A kérdező kommentje:

Köszi, kedves vagy, de sajnos képtelen vagyok lefogyni. Egyszerűen nincs meg hozzá a kitartásom. Sokan meglepődnek, hogy az átlagnál mennyivel többet tudok az egészséges táplálkozásról és életmódról, persze csak elméletben, mert sosem sikerül. Pedig nagy előnyöm, hogy nem vagyok nagy evő, utálom a zsíros, cukros stb. ételeket, egyetlen ellenségem a csokoládé, függő vagyok és nem bírom letenni, tizenéve nem sikerül. Tudom, hogy ez bénaság, meg alacsony intelligenciára vall, pedig azért fordítva van, ez mégse megy.

----

Egyébként az elvárásom semmi különleges, valaki aki szeret vagy akivel csak jól ellehetek, csak legyen őszinte, ne játsszon mindenféle játszmákat. Stílusra és hozzáállásra a lazább férfiakat részesítem előnyben, kinézetre pedig a szemüveges mackós típust, de ez utóbbi persze esetleges. Azt hiszem ezek teljesen átlagos elvárások.

2013. jan. 30. 11:28
 17/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, kb. mennyi plusz van rajtad?
2013. jan. 30. 11:30
 18/26 A kérdező kommentje:
Rengeteg. 25 és 35 között ingadozik. Totálbrutál.(Az ingadozás azért van, mert ha megtetszik valaki, akkor és csak akkor, elindulnak lefelé a kilók...és amikor kiderül, hogy én nem érdeklem - persze mit hittem - akkor meg visszajön, bizonyára a bánatomban elfogyasztott rengeteg csokoládé is hozzájárul ehhez). Azért így leírva tényleg vicces, pedig tudom, hogy ez a menetrendszerinti működésem.
2013. jan. 30. 11:33
 19/26 anonim ***** válasza:

Próbálj meg mozogni. Anno tök jó alakom volt napi egy-másfél tábla csoki mellett. Mondjuk 10 km-t minimum gyalogoltam, és mellette minden nap futottam vagy táncoltam egy órát. Időigényes, de tényleg jó.

Most alig mozgok, mert a párom igényli,hogy minden szabadidőm vele töltsem, és borzasztóan figyelnem kell minden falat ételre..

2013. jan. 30. 11:50
 20/26 A kérdező kommentje:

Igen, ez az ami pár éve teljesen megszűnt, szinte semmit nem mozgok. Régen versenyszerűen sportoltam, akkor nem volt gond. Egyébként imádok pl. futni, de ez most a súlyom miatt nem játszik, mondjuk úszni is imádok, itt meg végre le kéne győznöm a gátlásaimat, hogy végülis egy bálna vízbe való, miért akadnának ezen fenn az emberek?:)

Rá kell vennem magam ezekre, elég nehéz, egész nap ülök egy irodában, utána meg hulla vagyok, de muszáj lesz.

2013. jan. 30. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!