Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? Féltékeny vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért alakult ez ki...

Szoros barátságban álltam egy fiúval, közben „felnőttünk”, neki már felesége és egy 7 hónapos kislánya is van. De szinte minden nap tartjuk a kapcsolatot. Tegnap a felesége feltöltött képeket, én meg elkezdtem bőgni, hogy miért nem én lehetek ott, miért nem én vagyok az anyukája annak a csöppségnek? Akkor ez azt jelenti, hogy beleszerettem, és most féltékeny vagyok a feleségére, vagy a boldogságukra?

Nekem csak ő van, más nem is figyel rám, ezért nem akarom elveszíteni...

2013. jan. 29. 21:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem szabad így érezned..Az irigység előszobája. Inkább örülj a boldogságának. Tudatosan dolgozd le magadban ezt az érzést.. Mert a világon ebből az érzésből buknak el nagyon sokan...
2013. jan. 29. 21:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Irigy vagy más boldogságára,tudat alatt,Te is ilyen életre,családra vágysz.
2013. jan. 29. 21:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel majd lesz neked is családod, ha megfogadod azt amit irtam.

1-eske voltam.

2013. jan. 29. 21:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Lenne még egy kérdésem... Ehhez ugye nem kell vele megszakítanom a kapcsolatot végleg? Esetleg mondjam el neki, hogy mi történt, amikor megláttam a képeket? Vagy az csak felkavarná és megrontaná a barátságot?
2013. jan. 29. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Én a helyedben, most inkább nem lennék a közelébe...ameddig ki nem takarítottam magamból ezt a dolgot..
2013. jan. 29. 21:19
 6/9 A kérdező kommentje:
De ő ragaszkodik ahhoz, hogy beszélgessünk...meg hát én is majd megpusztulok, ha egy héten keresztül nem hallom a hangját....
2013. jan. 29. 21:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez a színpompás példája,mikor a szokás szerinti barát zónába helyezett férfi értékeit, már túl későn veszik észre :)
2013. jan. 29. 22:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Hiába ragaszkodik a srác-3 emberért vagy felelős.Értük. És ha a haverod be van gőzőlve neked akkor is az ő érdekeiket kell nézned.Biztosan eltünnék a helyedben.
2013. jan. 29. 22:18
 9/9 anonim ***** válasza:
7 hónapos kisgyerek az nem kamasz..
2013. jan. 29. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!