Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok mert nincsenek barátaim?
Figyelt kérdés
Tele vagyok haverokkal, de igaz barátaim egyszerűen nincsenek. Nem tudom hogy az én hibám-e vagy csak a környezetemben épp nincsenek olyan emberek, akikkel mélyebben is el tudnék beszélgetni. Eddig ez engem nem is zavart, de mostanában nagyon, mert a pasimnak meg a barátai teszik ki a fél életét. Folyton együtt vannak, megvannak... És mintha féltékeny lennék rájuk, úgy érzem.
Tudtok tanácsot adni ezügyben?
2013. jan. 7. 16:23
2/2 anonim válasza:
jajj.. mintha magamat hallanám:D bár, nekem van 2-3 ember, akiket a barátaimnak mondhatok. elég is ennyi, meg kell őket becsülni:) nálunk az is tarkítja a helyzetet, h sztem elég idióták a haverjai, vagyis inkább a csajok abban a társaságban, kitalálták h én pletykálok róluk, meg nagyon magasról beszélnek az emberrel.. úgyh ezt meguntam, nem igazán járok ki velük, hanem vagy a haverjaimmal, vagy a pasimmal. ez ilyen....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!