Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A Mai lányok Lent? Lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Mai lányok Lent? Lányok többsége márt nem is szereti a romantikus dolgokat semmi romantikát csak a minden péntek és szombat esti diszko meg bulit amibe ugy berugnak menni nem tudnak

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 15:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagyok diszkóba járós fajta nem is voltam soha, viszont a romantikát is utálom. Romantikus sem voltam soha. Egyszerűen ilyen vagyok, nem hiszem hogy ez bűn.
2009. szept. 2. 16:08
 12/22 anonim ***** válasza:
87%

Nem járok bulizni, kocsmázni szoktam a barátaimmal, de berúgni nem:D A romantikus dolgokat sosem szerettem különösebben, nem vagyok az a fajta lány, akinek ez bejön.

L18

2009. szept. 2. 16:18
 13/22 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem is egyre több az ijen lány, de azért még vannak normálisak. Én nem járok diszkóba max koncertre. 16L
2009. szept. 2. 16:41
 14/22 anonim ***** válasza:
79%
egyidoben jartam bulizni... de most mar nem mar kb 1 eve... nekem se a disco a vilagom... viszont a romantikaert odavagyok :D 18/L
2009. szept. 2. 16:42
 15/22 anonim ***** válasza:
81%
Én nem járok bulizni, a kedves, aranyos, romantikus fiúkat szeretem...:) 17/L
2009. szept. 2. 17:15
 16/22 anonim ***** válasza:
85%
Hát ez lol... Aki azt írja, hogy nem szereti a romantikát, azt lepontozzák. Lesz@rom, szerintem romantikázni akkor is elcsépelt, egy kiadós, vad szex sokkal jobb, mint a nyáladzás.
2009. szept. 2. 18:52
 17/22 A kérdező kommentje:
Kedves ucso kommentelő látszik rajtad hogy egy sexmániás dög vagy !
2009. szept. 2. 19:04
 18/22 anonim ***** válasza:
68%

Egy séta, egy mozi, egy szál virág stb. ez nagyon sokat jelent annak, aki tudja azt értékelni. (pl. én, csak sajnos az ilyen srácok nem járkálnak erre) :-)

Sok 15-16 éves azt hiszi, h az a menő, ha berugnak és sajnos sok srácnak ez jön be. Az ilyenre mondom azt, h a zsák és a foltja. Általában az ilyeneket támogatja Anyuci és Apuci anyagilag, de erkölcsileg nem nagyon.

Ne add fel, előbb- utóbb Te is találsz rgy hozzád illő lányt, aki értékeli azt, hogy vagy neki!

19 L

2009. szept. 2. 22:06
 19/22 anonim ***** válasza:
56%

ma 18:52-es vagyok.

Igen, szeretem a szexet, de nem vagyok se mániákus, sem dög, te viszont egy korlátolt idióta lehetsz, ha 2 sor alapján ítélsz meg.

2009. szept. 2. 22:40
 20/22 anonim ***** válasza:
31%

"kiadós, vad szex jobb mint a nyáladzás"-nah erre te ne mondd h nem vagy szexmániás dög! És h a kérdező ne ítéljen meg 2 sor után?: Tudod, az első benyomás fontos és meghatározó:P Feltételezem h olyanfajta ri.bi vagy akinek a legelső ami megfogja egy fiúban, az a külső:S

Egészségedre, gratulálok az életszínvonaladhoz, örülhetnek szegény szüleid hogy ilyen szépen sikerült felnevelniük.

L18

2009. szept. 3. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!