Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Mai lányok Lent? Lányok többsége márt nem is szereti a romantikus dolgokat semmi romantikát csak a minden péntek és szombat esti diszko meg bulit amibe ugy berugnak menni nem tudnak
Nem járok bulizni, kocsmázni szoktam a barátaimmal, de berúgni nem:D A romantikus dolgokat sosem szerettem különösebben, nem vagyok az a fajta lány, akinek ez bejön.
L18
Egy séta, egy mozi, egy szál virág stb. ez nagyon sokat jelent annak, aki tudja azt értékelni. (pl. én, csak sajnos az ilyen srácok nem járkálnak erre) :-)
Sok 15-16 éves azt hiszi, h az a menő, ha berugnak és sajnos sok srácnak ez jön be. Az ilyenre mondom azt, h a zsák és a foltja. Általában az ilyeneket támogatja Anyuci és Apuci anyagilag, de erkölcsileg nem nagyon.
Ne add fel, előbb- utóbb Te is találsz rgy hozzád illő lányt, aki értékeli azt, hogy vagy neki!
19 L
ma 18:52-es vagyok.
Igen, szeretem a szexet, de nem vagyok se mániákus, sem dög, te viszont egy korlátolt idióta lehetsz, ha 2 sor alapján ítélsz meg.
"kiadós, vad szex jobb mint a nyáladzás"-nah erre te ne mondd h nem vagy szexmániás dög! És h a kérdező ne ítéljen meg 2 sor után?: Tudod, az első benyomás fontos és meghatározó:P Feltételezem h olyanfajta ri.bi vagy akinek a legelső ami megfogja egy fiúban, az a külső:S
Egészségedre, gratulálok az életszínvonaladhoz, örülhetnek szegény szüleid hogy ilyen szépen sikerült felnevelniük.
L18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!