Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindjárt töltöm a 15. elé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindjárt töltöm a 15. elé kicsi mellem van . Szinte melltartót se kell még hordanom nem nagyon tudnék mit bele rakni. Ez voltozni fog még ugye?

Figyelt kérdés

2013. jan. 29. 16:48
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
100%
Nem akarlak letörni,de én 24 vagyok és semmi mellem nincs nem is hordok melltartót,csak ilyen sport toppot.És azt mondják,hogy az ember 24 éves koráig fejlődik ki teljesen,szóval én már beletörődtem.Mondjuk én amúgy is későn érő típus voltam és 14 éves korom óta dohányzom szerintem az is közre játszott.De van olyan is,hogy hirtelen el kezd nőni a melled és egy pár hónap alatt számodra megfelelő méretet növeszt :-).Ilyen korban szerintem még nincs okod aggodalomra,még talán 18 évesen sem de ha utána sem változik akkorra már úgy is bele törődsz!! :-)
2013. jan. 29. 17:11
 12/23 A kérdező kommentje:
tudom h még fejlődök csak kívácsi voltam ..
2013. jan. 29. 17:21
 13/23 anonim ***** válasza:
a 75A-nak is van azért mit tartania... ha az jó neked, akkor ne mondd, hogy olyan nagyon kicsi a melled. Minden esetre, majd idővel meglátod. A tested persze még erőteljes változásban van.
2013. jan. 29. 17:23
 14/23 anonim ***** válasza:

Igen,szerintem még változni fog. Én meg imátkozok,hogy már ne nőjön,mert nekem 75/C van és nem szeretem.

13/L

2013. jan. 29. 18:17
 15/23 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek (:
2013. jan. 29. 18:31
 16/23 anonim ***** válasza:
én azért kiváncsi lennék hogy néz ki a kérdezö... mert van akinek jol áll a kis mell és van akinek nem...
2013. jan. 29. 18:36
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Shevy, ne erőlködj már.

Az eddigi válaszaid alapján értelmesebbnek gondoltalak, de ma nagyon kezdesz süllyedni...

2013. jan. 29. 18:38
 18/23 anonim ***** válasza:
én ezt most komolyan gondoltam. tényleg vannak olyanok akiknek a nagyobb vagy kisebb mell nem állna jol. ezért is kérdeztem mert lehet hogy a kedves kérdezö pont igy arányos hogy nincs két ballonja
2013. jan. 29. 18:45
 19/23 A kérdező kommentje:
nekem inkább még úgymond tölcsér szerű a mellem ha lehet így fogalmazni..még nem olyan "lógos"...
2013. jan. 29. 22:33
 20/23 anonim ***** válasza:
A kicsi az nem is lóghat... :)
2013. jan. 29. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!