Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én már nem bírom ezt így tovább. Miért csinálják ezt
velem a lányok folyton?
Figyelt kérdés
Csak szemétkednek bántanak engem a külsőm miatt, sok szép lány lerondázott már, aztán teljesen összeroskadok öngyilkosságra is gondoltam már többször is, aztán más nap rám írnak ismeretlen csajok, hogy helyesnek tart. Ekkor feldobódik a hangulatom, el sem hiszemk, hogy van egyetlen egy lány is, akinek bejövök a ronda külsőm ellenére és úgy tűnik őszintén gondolja, hogy helyes vagyok, amit sosem értettem. Aztán kiderül, hogy messze él, idővel elhidegülünk, nem történik semmi. Aztán újra kapom a gúnyolódásokat, lerondáznak a lányok. Aztán megint jön majd valami újabb csaj, aki helyesnek tart és mégsem kaphatom emg a távolság vagy egyéb okok miatt és ez így megy tovább, mindig és mindig...
:(
2013. jan. 29. 15:24
1/9 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát: legalább akad, aki helyesnek tart téged. Ezt nem mindenki mondhatja el magáról.
2013. jan. 29. 15:26
2/9 anonim válasza:
Lehet h képeken jobban nézel ki, mint élőben. A lányok úgy gondolják, h aki (szerintük) csúnya, azzal bármit meg lehet tenni, az nem is ember, annak nincs lelke.
2013. jan. 29. 15:31
3/9 anonim válasza:
Szerintem a csávóm 20%-a ebbe‘ a cipőbe‘ jár
2013. jan. 29. 15:32
4/9 A kérdező kommentje:
Viszont egy valakinek már tuti bejöttem személyesen is. Konkértan a csaj kezdeményezett nálam, meg szokott olyan is lenni, hogy szemeznek velem ritkán lányok, akiket még sosem láttam, csak úgy egyszer összefutunk, mikor megyek a buszhoz.
2013. jan. 29. 15:38
5/9 Dogmatix91 válasza:
Szard le az olyant aki beszól. Nem kell vele törődni. A külsőt mindig lehet alakítani. Nyilván az arcberendezés adott, de sokat számít a frizura meg az arcszőrzet. Nekem is tök más az arcom ha borostás vagyok meg amikor megborotválkozom. A testalkaton meg sporttal sokat lehet javítani. A lényeg, hogy aki beszól azt semmibe kell venni (vissza nem is muszáj szólni, mert az sokszor elég gyerekes).
2013. jan. 29. 15:45
6/9 anonim válasza:
Aki beszól neked, az bunkó. Normális nő ilyet nem csinál. Én nem tudom honnan szabadultak ezek a lányok, de ne törődj velük, a többség nem ilyen. És ezeknek a bunkóknak magukkal van bajuk, mert belül konganak az ürességtől.
2013. jan. 29. 16:02
7/9 anonim válasza:
ne foglalkozz velük töki azok a jányok' idióták. mindíg kell valaki akit lehet szapulni. annó 1ik jóbarátomnak volt egy bnője aki hát eléggé fiúsan nézett ki...az még ok na mind1 hülye volt és csúnya is. és beszólt nekem h szerinte én meleg vagyok. aztán meglátta a barátnőm aki jól kinevette (előtte elmondtam neki mi volt) és csak lesett. nem kell parázni azon hogy nem kellesz senkinek. hamás nem az lebegjen a szemed előtt hogy nemsokáig lesznek az osztálytársaid :P
2013. jan. 29. 16:13
8/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz ennyit a külsőddel. Valakinek tetszik, valakinek nem, ennyi.
Én is így vagyok, csak lányként. Nem érdekel, aki beszól, azt szó nélkül otthagyom, ha bókolnak, megköszönöm. Sokkal fontosabbnak tartom, hogy aki jobban ismer, mit gondol rólam. Aki csak meglát az utcán, annak a véleménye nem számít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!