Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a francot csináljak már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a francot csináljak már vele? Egy srác folyton nyomul.

Figyelt kérdés
Elnézést,ha a franc csúnya szónak számít.:D Szóval van egy srác,elég régóta ismerem,nagyrészt netről,de régen élőben is ismertük egymást,csak elkerültünk máshová. Próbálkozott nálam,megmondtam,hogy nem akarok semmit.Hajaj de mennyiszer. Komolyan őszintén leírtam,hogy barátként tudok rá max. nézni,de gondolom neki ez nem kell. Nem érdekelte,ugyanúgy próbálkozott. Egy jó ideje mostmár inkább nem is válaszoltam neki semmire,mert hát mit tegyek? Ha őszinte vagyok,nem is foglalkozik vele,mintha semmit nem mondtam volna,így ez maradt csak. De ezek ellenére is folytatja. Azt mondja,mindenkinek jár egy esély stb...Én ezt megértem, de nem szeretnék vele találkozni,ennyi. Hogyan fogadtassam el végre vele a döntésem? 18/L
2010. ápr. 15. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne válaszolj neki.
2010. ápr. 15. 18:28
 2/6 ediZeJ ***** válasza:
51%
Ha nem gáz adj egy esélyt neki, mit veszíthetsz? Max annyit h végre már nem nyomul rád ha nemjött össze a dolog. Vagy kitudja lehet h akár nem is olyan gázos a srác... :D 18/F
2010. ápr. 15. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:
közöld vele, hogy nem akarsz tőle semmit. ha ezután is nyomul töröld le msn-ről teljes egészében, sms-re és hívásra ne reagálj. a hívást ne nyomd ki. had csörgesse. rezgőre állítod a telód és lerakod magad mellé. egy idő után feladja.
2010. ápr. 15. 18:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Adj egy esélyt, hadd örüljön, és légy szörnyű barátnő.
2010. ápr. 15. 18:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Az ilyen srácokkal érdemes vigyázni. Ha egyszer megadod magad, akkor onnantól biztos lesz benne, hogy rád tudja magát erőltetni, most még csak reménykedik.

Kapcsolat témában NINCS olyan, hogy mindenkinek jár egy esély! Főként ilyen módszerekkel...

Az ilyen manipulatív, akaratos, idegbeteg embert érdemes ignorálni és akkor meg van rá az esély, hogy pár éven belül elfelejt.

Bocsi, hogy kicsit agresszívabban ellenzem a dolgot, de sajnos van tapasztalatom ilyen emberrel.

2010. ápr. 15. 18:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Komolyan őszintén leírtam,hogy barátként tudok rá max. nézni

Ez a baj! Komolyan őszintén íred le neki, hogy nem tetszik neked, nem akarsz tőle semmit, ( a barátnak jó lesz az gáz, mert egyrészt itt is hány olyan kérdés van, hogy a lány szerelmes a fiú barátjába stb--ez nem egyértelmű visszautasítás, másrészt átlátszó, hiszen ha nem akarsz tőle semmit miért barátkoznál vele? ezt veheti úgy hogy ha teper lesz nálad esélye.)

Ismétlem mond meg neki hogy NEM TETSZIK, SOHA NEM JÁRNÁL VELE. Ennyi. Ha ezek után is nyomul akkor feljelentheted zaklatásért, de a legyünk barátok az nem egyértelmű visszautasítás!!!

2010. ápr. 15. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!