Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ronda arc a gazdáját örök életre megbélyegzi és mindig inni fogja a levét?
Ezt a fogadd el magad dumát ezt szard le, ez kb. annyit jelent kifejtve aki ezt írja,hogy hát nem ismerlek, nem is akarlak, vastagon le is szarlak, csak kérlek, hagyd már abba a siránkozást, mert így még csak zavarni se tudsz! Mintha nem is lennél, tessék szépen megszünni! Fogadd el tehát hogy nudli vagy, és még örülj is neki paré. Kb. ennyit jelent bőven kifejtve.
A tegyél ellene is nagyon jó vígasztaló szöveg. Már aki tud tenni ellene, de van akinek szűkösebbek a lehetőségei.
Igazából akik ezt tanácsolják, csak hülyének néznek, és próbálnak vígasztalni, hogy ne írtsd ki magadat az életből, mert félnek,hogy a lelkülön száradna a te életed. Ezért mindenféle parasztvakító dörgölődumát elnyomnak neked. főleg a nők. Akik le se szarják azokat az embereket akik nem elégítik ki az igényüket, érdeküket. Azokkal mindt valami telibebaszott dadkusok a pelenkásoka, úgy vígasztalják. De leszarják hidd el. Nem kellettél? Nem. Erről ennyit.
Semennyi tapasztalatom nincs, külsőleg rendben vagyok, bár kopaszodás öl engem is, de magasság, alkat, arc az rendben van. Pszichésen vagyok hátrányos helyzetű, unszimapatikus önző társadalomellenes gané vagyok. Sose tudtam a társas együttéléssel mit kezdeni. Nem tudok kapcsolatot teremteni, sose tudtam egy nőhöz se közeledni, nem vállaltam. A rossz belső tulajdonságok hidd el, legalább annyira meglőnek mint a külső. Ha a kettő közül valami hiányzik, ugyanúgy félember vagy, és semmire se mész.
Igazából csak figyelem a környezetemet, vizsgálom az embereket mire hogy reagálnak, nézem hogy ki mire hogy baszikrá a környezetemben, forumokon is figyelem, és tökéletesen összeáll a kép. Egyszerüen sablon mindenki. Egy sablonra rá lehet húzni, be lehet kategorizálni mindenkit, és minden élethelyzetet. Látom hogy mi min múlik, mitől hogyan jönnek össze emberek, hogyan mennek szét, hogyan válnak lelki beteggé, megkeseredett szarrá. Egyetlen közös van mindben: REmélnek! mind remél, de kb a 90% uk valahogy rábaszik. Ha nem is akkor amikor elkezdődhetett volna de később mindenképp. Nem biztos,hogy sokat vesztessz, ha nem lesz hosszútávúd. Élményekben kevesebb, de zsörtölődzésekeben is!
Ez a srác nem ronda, sőt az átlagosnak is a felső határa, mégis leszólják a csajok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!