Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ronda arc a gazdáját örök életre megbélyegzi és mindig inni fogja a levét?
Próbálok humoros lenni a maga módján, tetszik is az emberek legtöbbjének. De a párkapcsolathoz és a szexhez nem elegendő. Hányszor és hányszor volt már, hogy megnevettettem lányokat, el volták alélva tőlem. Szinte már járni akartam volna velem, de a face nem engedte nekik. Rá egy hétre már a társaságban büszkén mutogatták a szép arcú srácot, akit diszkóban ők maguk (igen, ha a helyes a srác, a lányok marakodnak is érte sokszor)csíptek fel. Mutogatni jó volt, arról beszéltek a barátnőik is, hogy jaj de irigyellek, nekem is kellene ilyen helyes pasi. Ez volt 2-3 éve.
Tehát valahogy a 20 on éves lányoknál is ezt látni, hogy a 10 en évesekhez hasonlóan a helyes pasi kell nekik, aki arcában gyönyörködhetnek és mutogathatnak másoknak. Sok irigyük legyen ezáltal.
POfára megy az egész Ha torz vagy fejre, véged. Ha elmész eddzeni a konditerembe, de torz asszimetrikus fejed van hozzá, akkor csak szörnyembert kreálsz magadból. A nők így vannak ezzel.
Nomrális fej az alap, meg a jó belső tulajdonságok.
Ez olyan mint a versenyutó kerekei. Ha az hiányzik, akkor lehet akármilyen über extradizáyn légterelős kasztnia, akkor se fog célbaérni sose! Ezt jó ha megjegyzet bütyökpanka! Azt hogy ilyenek, válogatnak, és ha pofára nem nem, akkor mész a szeméttelepre. Ez van, szomorú dolog.
MAx gyüjtessz plasztikaisebészre,aztán majd kihoz valamit belőle. Pénzes, krvára fájós, és nem biztos hogy jól sikerül. Bevállalód? Igen vagy neeeeem?
Én szeretném hinni, hogy ez nem úgy van ahogy itt elmondtuk, de az élet mindig megmutatja az igazságot.
De én még mindig reménykedem. Ti se adjátok fel.
Azért ez a régebben minden pasas elkelt duma nem egy főnyeremény. Lehet,hogy volt mellette egy kényszerpina, de igazából az a nő sose szerette a pasast, csak úgy hozta az élet,hogy ott kellett mellette lerohadnia az életét. Attól még a fickó ,hogy lukhoz jutott, ugyanúgy érezte,hogy a nő útálja, nem kívánja, nem szereti, csak votl az az ok,ami miatt ott kellett lekorhadnia az életét mellette. Kérdezem én, miért vol jó ez? hol volt egy ilyen pasas önbecsülése akkor? Ha nem azért volt vele a nő, mert tetszik neki külsőre. Egyszerüen én olyan nővel még ha önként jönne, akkor sem teszem össze magam, ha nem a külsőm miatt szeretne. Mert külső volnzalom nélkül a szex undorító, mint egy pöcegödör halászat. Ennyiről van szó. Az ember, azt akihez nem vonzódik, igazából bottal nem piszkálná. Én legalábbis a nőkkel így vagyok. Kell a külső bizsergés. Jelleme alapján egy nőt sem fogok szexuálisan megszeretni.
A lényeg a fentebbiből, a régi kényszerházasságok, semmire se jó. Ilyen megfontolásból menj el egy fizetős nőhöz, aztán akkor ugyanaz a szituáció lesz nála. Nem valószínű hogy kíván, de van valami motiváltsága ami miatt összerakja magát veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!