Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ronda arc a gazdáját örök életre megbélyegzi és mindig inni fogja a levét?
nyugi a 100. se fogod jobban érezni magad.
de egyébként ezt észben tartani lehetetlen,nekem sem sikerült még össze számolnom.xd
Ne add fel van akinek úgy fogsz tetszeni,valamikor.
vagy legyél tag vallási csoportban ott tényleg nem nézik a külsőt,és igen szép nők fordulnak meg ott!:)
Tény, hogy az arc a legfontosabb a nőknek. Ha az nem stimmel, akkor a szexuális vonzalom esélye nulla.
Sokszor buktam el már ezen. Az arc egyes összetevőinek egymáshoz viszonyított aránya, harmóniája a fontos. Ha ez nincs, akkor vágy sincs a nőben. Hiába a szellemi és lelki vonzalom, a látvány felülír minden érzést.
Szóval az egész csak geometria, a nők tudattalanul odavannak a geometriáért.
"Ne add fel van akinek úgy fogsz tetszeni,valamikor"
Biztos nem rossz szándékból írtad, de ez egy kegyes hazugság. Nem kellene hangoztatni.
Le se merem írni, hány év tapasztalatából mondom ezt.
Az én arcom például nem torz, csak valamiért nem ébreszt vágyat a nőkben. Minden más szinten működik a vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!