Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak beképzelem vagy jól látom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak beképzelem vagy jól látom?

Figyelt kérdés
Valahogy úgy tűnik nekem ,hogy egy férfi aki eredetileg érdeklődött irántam , elkezdte rajtam kiélni a frusztrációit . Igazából már az elején elkezdődött, mintha élvezte volna, szórakoztatónak tartotta , ha kihozotta a sodromból , beceneveket talált ki amik sértőek , kritizál . A piszkafa nőket normális alkatúnak mondja , meg hogy persze , hogy szerintem ők kórosan soványak ,mert én meg kövér vagyok , meg én csak okoskodok ,meg kritizálok . Azt mondja meghíztam, miatta rosszul érzem magam a bőrömben, mikor megismerkedtünk akkor épp jól éreztem magam a testemben,mert szépen lefogytam ,formálódtam . De amióta kritizál azóta nagyon rossz,mert amúgy sincs sok önbecsülésem és ő azt a kicsit is elveszi . Nem tudom ,hogy csak könnyebb neki engem bántani a szavaival vagy arra játszik,hogy megutáljam,mert jó uton halad , mert már nem túl kedves számomra , minden találkotás egy csalódás . A hajam amit külön kért ,hogy vagány módon viseljem és nagyon tetszett neki most állandóan negatívan kommentálja , csak kritizál , a jellemement a külsőmet , és ezt egy idő után ugratásnak vettem ,de most már túl lépte a határt . Én ezt nem értem ,minden elismerésem neki ,ha én arra vagyok jó hogy valakin kiélje magát . Azzal ,hogy engem megbánt , a lekembe tapos és tiporja az önbecsülésem .
2013. jan. 29. 00:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Meddig türted ezeket a megalázásokat?Érett férfi vagy meggondolatlan huszonéves?
2013. jan. 29. 01:22
 12/13 A kérdező kommentje:

Korban már érett , fú hát hónapokig .

Remélem nem leszek hülye és most már tényleg képes leszek abbahagyni ,hogy magamban keressem a hibát , mert mindíg vagy túlléptem a dolgon vagy addig agyaltam míg meggyőzem magam ,hogy nem is olyan nagy dolog ,meg kerestem azokat a mozzanatokat amik arra utaltak ,hogy kedves vagyok neki ,de ami nem helyes nem helyes , az én törékeny önbecsülésemnek és önértékelésemnek túl sok ez amit tőlle el kell tűrni , lehet ő gondolja ,hogy vicces de nem az . Mikor mondatm is neki , az volt a válasza,hogy nem értem a humorát .

2013. jan. 29. 09:31
 13/13 A kérdező kommentje:

Másoknak is be-be szólogat , szúrkálódik . Mikor már túlmegy a határon akkor ad egy puszit vagy átölel . Gyerekes szerintem , nincs itt mit filózni rajta .

Látja ,hogy odavagyok érte és igyekszik eltávolítani, ezt már rég látom , csak hülye liba módjára reménykedtem . Szépen lassan kiábrándulok , elszenvedem a hülyeségem árát , mert tűrtem mindazt ami nekem nem volt jó .

Volt ebben a helyzetben pozitívum is nem mondhatom ,hogy nem . Hozott egy kis pluszt az életembe míg tartott , mostmár nagyon a végefelé jár ez a dolog . De mint már mondtam ,jobb is , ha úgy lesz vége ,hogy már látni sem akarom , nem lesz akkor több "mi lett volna ha" , és le lehet zárni ezt a dolgot .

2013. jan. 29. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!