Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak beképzelem vagy jól látom?
Korban már érett , fú hát hónapokig .
Remélem nem leszek hülye és most már tényleg képes leszek abbahagyni ,hogy magamban keressem a hibát , mert mindíg vagy túlléptem a dolgon vagy addig agyaltam míg meggyőzem magam ,hogy nem is olyan nagy dolog ,meg kerestem azokat a mozzanatokat amik arra utaltak ,hogy kedves vagyok neki ,de ami nem helyes nem helyes , az én törékeny önbecsülésemnek és önértékelésemnek túl sok ez amit tőlle el kell tűrni , lehet ő gondolja ,hogy vicces de nem az . Mikor mondatm is neki , az volt a válasza,hogy nem értem a humorát .
Másoknak is be-be szólogat , szúrkálódik . Mikor már túlmegy a határon akkor ad egy puszit vagy átölel . Gyerekes szerintem , nincs itt mit filózni rajta .
Látja ,hogy odavagyok érte és igyekszik eltávolítani, ezt már rég látom , csak hülye liba módjára reménykedtem . Szépen lassan kiábrándulok , elszenvedem a hülyeségem árát , mert tűrtem mindazt ami nekem nem volt jó .
Volt ebben a helyzetben pozitívum is nem mondhatom ,hogy nem . Hozott egy kis pluszt az életembe míg tartott , mostmár nagyon a végefelé jár ez a dolog . De mint már mondtam ,jobb is , ha úgy lesz vége ,hogy már látni sem akarom , nem lesz akkor több "mi lett volna ha" , és le lehet zárni ezt a dolgot .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!