Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza fog hozzám jönni?
Egy lány szakított a barátjával, vagyis szünetet tartottak én meg randira hívtam.
Megcsókoltam, először nehezen engedte.
Utána átmentünk hozzá és nagyon vad csókolózásba kezdtünk.
Nagyon lassan lekerült a melltartó, majd a ruha is. kb 2 óra alatt majd lefeküdtünk. Nagyon élvezte. A farkam sem kicsi, és elég vad voltam, harapdáltam is, nyalogattam, a melleivel is sokat foglalkoztam. Teljesen oda volt.
Viszont utána kibékült a volt barátjával és sírva elmondta neki az egészet, nekem meg szinte könyörgött, hogy csak barátilag, de folytassuk.
Mire számíthatok? Én beleszerettem egy kicsit.
Kedves Kérdező!
Folytassátok, de mit? Barátilag - a szexet vagy a kapcsolatot?
Nézd, én nem ítélem el a lányt, mert nincs hozzá jogom, nem az én dolgom, és mindenki hibázhat, de az, hogy szünet alatt lefekszik valakivel... Sokan sajnos eleve ezért kérik a "szünetet": ha lefekszenek valakivel, a másik egy qrva szót nem szólhat (képletesen), mert hát nincsenek együtt, szünetelnek; de ha a másik fekszik le valakivel, azt meg mégis miért, hiszen nem szakítottak, együtt vannak, csak szünetelnek... Ezért fonák dolog ez a szünetesdi, és én ezért gondolkodnék el a helyedben. Nem lenne őszinte a barátságotok, mert Te többet akarsz; ha pedig megkapod (tehát a pasija mellett szexel Veled), akkor meg azon kellene elgondolkodnod, hogy ha Te lennél neki az egyetlen, akkor mi a garancia arra, hogy Veled ezt nem tenné meg... Summa summarum, ha akarsz, találkozz vele, de tartsd a három lépés távolságot, mert nem valószínű, hogy visszajön, és akkor csak magadat mérgezed.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!