Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kivel ismerkednél meg szívesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel ismerkednél meg szívesen az oldalról?

Figyelt kérdés

Az itt válaszolók közül ki szimpatikus nektek és miért? Most az mind1 hogy ki van e írva a neve. :D Milyen válaszok tetszenek? És mire szoktál gondolni, ki lehet, milyen lehet az írója? Kit gondolsz érdekesnek?

A siránkozókkal elbeszélgetnék. És te?

2013. jan. 28. 09:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én az 57%-os sráccal, aki mindenhová állandóan beírja, hogy az alacsony és csúnya fiúk nem kellenek senkinek :D
2013. jan. 28. 13:09
 22/29 anonim ***** válasza:
az ő nickje Blackmore. :-D
2013. jan. 28. 13:19
 23/29 anonim ***** válasza:
De tényleg, olyan szívesen elbeszélgetnék vele (ha nem folyton-folyvást a rögeszméit nyomatná), megaztán lehet, hogy nem is olyan csúnya ő, mint amilyennek magát hiszi (egyszer próbáltam is kicsikarni tőle egy képet, de nem jött össze..) Az alacsonyakat pedig külön szeretem :D
2013. jan. 28. 15:06
 24/29 anonim ***** válasza:
Lillával, aztán együtt mennénk csajozni! :P
2013. jan. 28. 15:49
 25/29 anonim ***** válasza:
Én is a válaszai alapján írtam rá valakire, de csak csevegés maradt mert a távolság nagy, mást meg egyenlőre nem akarok megismerni közelebbről :)
2013. jan. 28. 16:36
 26/29 anonim ***** válasza:
Én azzal a sráccal, akinek elefánt van a farka köré tetoválva. :D Meg csefyre is kíváncsi lennék (nem, nem én vagyok belezúgva). A siránkozókat pont lesz*rom, bár biztos vagyok benne, hogy 90%-uk nem menthetetlenül ronda, csak picsogós és lusta.
2013. jan. 28. 21:09
 27/29 anonim ***** válasza:
Rám nem is kíváncsi senki?Mindjárt sírva fakadok.:D
2013. jan. 28. 21:23
 28/29 anonim ***** válasza:

Nem! >.<'

(Én egy kicsit...)

2013. jan. 28. 21:30
 29/29 anonim ***** válasza:
Egy nimfo perverz csajjal aki tetszik.:D
2013. jan. 28. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!