Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kivel ismerkednél meg szívesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel ismerkednél meg szívesen az oldalról?

Figyelt kérdés

Az itt válaszolók közül ki szimpatikus nektek és miért? Most az mind1 hogy ki van e írva a neve. :D Milyen válaszok tetszenek? És mire szoktál gondolni, ki lehet, milyen lehet az írója? Kit gondolsz érdekesnek?

A siránkozókkal elbeszélgetnék. És te?

2013. jan. 28. 09:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Én azokkal a zsörtölődős, kötekedős kommentelőkkel ismerkednék meg szívesen, akik sosem a témához szólnak hozzá, inkább mindig a másik válaszán csámcsognak! Kíváncsi lennék, milyen külső rejtőzik egy-egy ilyen jellegű hozzászólás mögött! :) Ja???? És azokkal, akik profi tanácsokat adnak szexuális jellegű kérdéseknél, és szépnek vallják magukat, és nekik minden, de minden belefér........ Lehet, hogy éppen egy pedofil, vagy egy tonna donna koptatja a billentyűzetet! :P 24/L
2013. jan. 28. 11:02
 12/29 anonim ***** válasza:
Én jól elvagyok a jelenlegi ismerőseimmel.:)
2013. jan. 28. 11:09
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
De a sok paranoiás,nőgyűlölőre azért kíváncsi lennék.:D
2013. jan. 28. 11:10
 14/29 anonim ***** válasza:
11-es vagyok! A legfontosabbat lemaradt az előbb! :) Imádom olvasni azokat a hozzászólásokat, amelyekből árad az intelligencia, a határozottság, a férfiasság!!!! Brrrrrrrrrrrr
2013. jan. 28. 11:17
 15/29 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, jelenleg nincs ilyen, akikre kíváncsi vagyok, azokra ráírok privátban.
2013. jan. 28. 11:23
 16/29 The Other ***** válasza:

Én nem ismerkednék, viszont megnézném én is élőben például helikét, hogy mi miatt vált ekkora nőgyűlölő terminátorrá :)

Illetve L. Lillát is kíváncsiságból, amint pont leszólít egy lányt :D

*** Amúgy adok az itt megfordulóknak egy tippet, hogy hogyan lehet visszakeresni valaki válaszait:

1. Rámész a Google-ra

2. beírod:

site:www.gyakorikerdesek.hu "XY válasza"

Az idézőjelek fontosak (ha gyakori névről van szó), az XY helyére pedig értelemszerűen a válaszoló nevét írod be, de betű szerinti pontossággal. Ha a válasza-t pedig kérdésére cseréled ki, akkor értelemszerűen kitalálod, mi fog történni.

2013. jan. 28. 11:56
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Legtobbszor nekem is a zsortolodo, panaszkodo, vagy egyenesen nogyalazo kommenteket irok keltik fel az erdeklodesemet.

Szokott lenni itt peldaul egy 53-54%-os valaszolo, aki gyakorlatilag CtrlC+CtrlV-vel irja mantraszeruen ismetelgetve ugyanazokat a nogyulolo, megkeseredett valaszokat, es tokeletesen keptelen az onreflexiora, vagy hogy egy kicsit elgondolkozzon mas szempontok alapjan is.

Kivancsi vagyok, hogy o milyen ember lehet.

Tetszeni pedig az intelligens es/vagy izlesesen humoros valaszok tetszenek.

2013. jan. 28. 12:00
 18/29 anonim ***** válasza:

" Lehet, hogy éppen egy pedofil, vagy egy tonna donna koptatja a billentyűzetet! :P 24/L"

Nem magadból indulsz ki?

Ennek a kérdésnek a kapcsán bántjuk egymást.

Ilyenek vagyunk, itt válaszolgatunk mások kérdésére. Mindenki hü lye, csak mi nem?

2013. jan. 28. 12:14
 19/29 anonim ***** válasza:
"Kedves" 18-as! Az első hozzászólásomnál pont rád, és a hozzád hasonlókra céloztam! Mindig fennakadtok a másik hozzászólásain! Nem magamból indultam ki!!! Szívesen küldök képet is, ha gondolod! :/ Egyébként ha nem volt nyilvánvaló, kifejtem! Én arra gondoltam, hogy valaki el van ájulva magától, sztárolja magát, közben pedig..... Na de mindegy! A kérdést megválaszoltam, nem tartozom neked magyarázattal!
2013. jan. 28. 12:33
 20/29 anonim ***** válasza:
Én valami jó pasival, aki jól néz ki, és az ágyban is jó (vajon van itt olyan, aki nem csak írogatni tud?:-P)
2013. jan. 28. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!