Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha itt Gyakorin írna nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha itt Gyakorin írna nektek valaki privit, hogy szimpatikusak a válaszaid, szívesen ismerkedne, mit mondanál?

Figyelt kérdés
Beszélgetnél vele, leráznád, vagy vissza se írnál?
2013. jan. 21. 20:51
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Megírnám neki kedvesen, hogy nem. :) Senkit nem szoktam lehurrogni. Habár egyetlen egy volt, aki olyan illemtelen dolgot írt, hogy válaszra sem méltattam.
2013. jan. 21. 20:53
 2/27 anonim ***** válasza:

Hát attól függ ki az.

Aki a szexualitás kategóriában talál rá a válaszomra, és láthatóan ismerkedni akar, mármint szexuálisan ismerkedni,annak nem szoktam visszaírni, de elég sok emberrel levelezek innen, szóval a normálisakat nem szoktam lerázni.

24/N

3/27 anonim ***** válasza:
Been there, done that.
 4/27 anonim ***** válasza:

Ha csak annyit írna h szimpatikusak a válaszaid akkor arra max azt h köszi.

De ha hozzáfűzné h beszélgessünk vagy szívesen megismerne, hát max elkezdeném vele elkezdeném megismerni azt ha gáz akkor már befejezném.

2013. jan. 21. 20:54
 5/27 The Other ***** válasza:
Attól függ melyik válaszom volt szimpatikus és milyen stílusban ír az illető... És nem utolsó sorban, hogy milyen kedvem vagy mennyi időm van.
2013. jan. 21. 20:54
 6/27 anonim ***** válasza:
attól függ miket írna...
2013. jan. 21. 20:57
 7/27 anonim ***** válasza:
mindig válaszolok, van, h folytatás teleregény lesz belőle, vagy abbamarad, de nem ismerkedem itt, csak levelezek
2013. jan. 21. 20:58
 8/27 anonim ***** válasza:
Több ilyen volt már.Egyet se ráztam le,és mindenkinek írtam vissza:) 15/L
2013. jan. 21. 20:59
 9/27 anonim ***** válasza:
Én is szoktam válaszolni, találkozó is volt.
2013. jan. 21. 21:01
 10/27 anonim ***** válasza:
Ha konkrétan "ismerkedni" akarna, az nem biztos, hogy tetszene. De már röbb emberrel is sikerült jó kapcsolatot kialakítani innen.
2013. jan. 21. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!