Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha itt Gyakorin írna nektek valaki privit, hogy szimpatikusak a válaszaid, szívesen ismerkedne, mit mondanál?
Figyelt kérdés
Beszélgetnél vele, leráznád, vagy vissza se írnál?2013. jan. 21. 20:51
11/27 anonim válasza:
Ha valaki normálisan szólít meg, annak normálisan is reagálok.
Ha van közös témánk, akkor jó, ha nem, hát nem.
12/27 anonim válasza:
Írni valószínűleg visszaírnék, mert nem vagyok bunkó, de tovább nem igazán érdekelne a dolog.
13/27 anonim válasza:
Előfordul néha, de egyáltalán nem vagyok az a neten ismerkedős párti. Tehát megköszönöm neki, hogy írt és megmondom, hogy nem ismerkedem.
Amúgy a legtöbb valakire ráírós fiú ráír 10 másik emberre is, nem csak egyet tart különösen kivételesnek.
Van egy Gegeboy nevű srác itt az oldalon. Tőle kb. 10 levelem van. Az elsőre válaszoltam, a többire nem.
14/27 anonim válasza:
Utolsó! :)
Pedig ő rendes, értelmes srác :)
15/27 anonim válasza:
14 és biztosan időmilliomos is :)
18/27 anonim válasza:
Nem, én is leveleztem vele :) Csak mivel elutasítottam a közeledését, már nem nagyon ír, max. véletlen, akkor meg jót röhögünk :)
19/27 anonim válasza:
Ez annyira gáz. Szerintem az összes csajra ráír, akit épp talál :D
20/27 anonim válasza:
Jaja, ameddig nem talál egy olyat, aki vevő rá :)
De amúgy tényleg marha jó fej kissrác :D Szóval nem egy bunkó majom, ő művelt, értelmiségi, meg amúgy jól is néz ki, csak szegény rossz helyen ismerkedik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!