Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék összeköltözni pár jófej emberrel?
Figyelt kérdés
Szívesen összeköltöznék 4-5 emberrel, egy kertes házba mondjuk. Szerintem érdekes lenne, hogy hogy jövünk ki, ismerkedni, stb. Szerintetek hol találok ilyen vállalkozó szellemű embereket? :D
Nem hirdetés! Nem kell törölni. :)
19/L
2013. jan. 27. 22:59
22/33 anonim válasza:
legrosszabb esetben is - egy gondolatkísérlet
23/33 anonim válasza:
Albérletnek hívják.
Jó dolog, életem egyik legjobb szakasza volt, amikor így laktam.
24/33 anonim válasza:
Az az értelme, hogy minden nap buli.
25/33 A kérdező kommentje:
Kivéve, hogy dolgozni is kell... :D
De ahogy néztem a kommenteket, inkább a fiúk lennének benne. :)
2013. jan. 27. 23:37
26/33 anonim válasza:
Mi vagyunk a bevállalósabbak. :D
27/33 anonim válasza:
Hát menj koliba, az még jobb! Én most lányként 3 fiúval lakom együtt, de nem egy nagy élmény, mert lusták... :( De amúgy jól el vagyunk.
28/33 anonim válasza:
Koliban nincsenek külön a lányok a fiúktól?
29/33 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy a lányok gyorsabban cserélődnek. Nézed a hirdetéseket, keresel egy olyant, ahol egy lány kiköltözik, te meg beköltözöl a helyére.
Sokszor ők keresnek maguk helyett valakit, ha nem akkor meg az ottmaradó lakótársak castingolnak új embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!