Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes összeköltözni azzal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes összeköltözni azzal az emberrel, akiről a környetem: családom és a közelebbi barátaim is távol tartanának?

Figyelt kérdés

Olyan megnyilvánulásai, gesztusai vannak, amik alapján joggal mondhatják, hogy ne költözzek össze vele.

Attól félek, hogy az összeköltözés után nehezebb kimondani, hogy vége.

Huszonévesek vagyunk, és másfél éve járunk.

Kérlek segítsetek, mert tanácstalan vagyok.

2009. márc. 1. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Olyan megnyilvánulásai, gesztusai vannak, amik alapján joggal mondhatják, hogy ne költözzek össze vele.

Attól félek, hogy az összeköltözés után nehezebb kimondani, hogy vége.

Szerintem ha ez a helyzet,nem,sőt járni sem érdemes vele..ne cseszd el az életed

2009. márc. 1. 21:47
 2/8 anonim ***** válasza:
huh, ha már a szakitáson jár az eszed, semmiképp nem érdemes összeköltözni vele... (nem tudom, hogy laktál-e már valakivel)én összeköltöztem a barátommal, minden szép volt és jó, de hidd el regneteg hátránya van, egy szép kapcsolatot is tönkretehetnek a mindennapok fáradalmai. ne kapkodd el. nem érdemes. én kicsit megbántam. és tényleg sokkal nehezebb kimondani, hogy vége.
2009. márc. 1. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Inkább most költözz vele össze mint házzaság után, mert úgy már nehezebb szétválni.Ha összeköltöztök őrizd meg úgy a régi életed hogy egy esetleges szétköltözéskor legyen hova menned, ha bizonytalan vagy. Lakva ismerjük meg a másikat és ez nagyon igaz .
2009. márc. 1. 21:52
 4/8 anonim ***** válasza:

A kérdésedre egyértelmű válasz: NEM

25/f

2009. márc. 1. 22:19
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm Nektek a gyors válaszokat! :)
2009. márc. 1. 22:34
 6/8 anonim ***** válasza:
én se költöznék össze vele...
2009. márc. 1. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Később már olyan lesz mint egy válás! Ne költözzetek össze szerintem sem.

Összeköltözni akkor kell ha azt érzed muszáj mert azt akarod, akkor pedig kétség nem merül fel benned. És végképp nem érdekel senki véleménye és helyesnek érzed.

Ne költözz vele össze, mondd, hogy hirtelen megijedtél mert ez nagy felelősség. Magyarázd be neki, hogy még nem érzed magad elég érettnek ehhez, és reméled megérti. :DD

2009. márc. 2. 02:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyébként fiú vagy vagy lány? Arra tippelnék, hogy fiú, de lehet hogy mégsem :)

Ha pasi vagy akkor még várj, hogy mi lesz később, hátha idővel minden rendeződik és össze akarsz majd költözni tényleg a kedveseddel.

Ha lány vagy akkor hallgass azokra akik szeretnek (főleg ha többen mondják, hogy ne) és jót akarnak neked és ne költözz össze ezzel a személlyel.

2009. márc. 2. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!