Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire mocsok világba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire mocsok világban élünk, hogy már nem számí semmi, se gyerek, se család csak a testiség?

Figyelt kérdés
Nem vagyok még olyan idős, de korral egyre inkább világosabbá válik, hogy is működik ez az egész. Itt már nem tisztel senki senkit se semmit. Tényleg csak az számít, hogy ne viszkessen a p.nci és a farok?
2013. jan. 27. 21:20
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Meg én azt értem, hogy nem működik egy kapcsolaton belül a szex, de akkor hagyja ott, vagy váljanak el, ha úgy sem szeretik egymást, akkor hogyan tudnak együtt élni évekig??

Jajj, még lehet fiatal vagyok (23) de ahogy észrevettem, ez csak egyre durvább... pedig tiniként azt gondoltam, hogy majd később, ha nagyok leszünk akkor jobb lesz... hát marhára nem úgy tűnik. Na és persze így, bele se mer menni az ember egy kapcsolatba... már ismerkedni sincs kedvem... :/ minek? ha tényleg így működik...:/

2013. jan. 27. 21:31
 12/25 anonim ***** válasza:
67%
Remélem, mind kihalunk! Nem ártana már az emberiségnek egy keretezés.
2013. jan. 27. 21:31
 13/25 Vadkan01 ***** válasza:
100%
Már az is jó kezdett, ha valaki észreveszi ezt a hibát.
2013. jan. 27. 21:33
 14/25 anonim ***** válasza:
hány éves vagy kérdező?
2013. jan. 27. 21:38
 15/25 A kérdező kommentje:
23 éves
2013. jan. 27. 21:41
 16/25 anonim ***** válasza:
Mar bocsi kerdezo, de mi az osszefugges a nem jol mukodo sex es a szerelem kozott?
2013. jan. 27. 21:44
 17/25 anonim ***** válasza:
Én csak részben tapasztalok ilyet a környezetemben. Vannak jól és rosszul működő kapcsolatok is.
2013. jan. 27. 21:45
 18/25 anonim ***** válasza:
Akkor még lehet esélyed, hogy találsz olyan pasit aki nem csal meg, azt ajánlom olyanok körében keresgélj, akiket megcsaltak, mert azok át tudják érezni, hogy milyen is ez a másik félnek. Engem is megcsalt a barátnőm, és azt az érzést nem kívánom senkinek sem.
2013. jan. 27. 21:45
 19/25 A kérdező kommentje:
Idősebb embereknél is azt látom, ott van két gyerek, aztán bekattannak és mennek félre... Mindegy, hogy nő vagy férfi az illető, ugyanúgy csalja a párját..ez borzalom.. mert tényleg úgy gondoltam egy időben, hogy fiatalon legyen az a mondjuk a gimnázium vagy az egyetemi évek, beleférnek a kalandok, csinálja azt az ember, amihez kedve van, inkább akkor, mint később, ha már család van. Nem vagyok én sem ártatlan, nekem is volt olyan, hogy rossz kapcsolat alatt más karjába kötöttem ki, de utána erőt vettem és kiszálltam a rosszból.
2013. jan. 27. 21:50
 20/25 anonim ***** válasza:

19

Kicsit/nagyon úgy tűnik hogy baromira szeretnél más helyére lépni-szerintem arra várhatsz még:DD

Semmi közöd hozzá, hogy ki mit tesz/ki hogy él.

2013. jan. 27. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!