Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállalnátok ti a gyereket?
Én is mindig nagyon vágytam egy babára, egészen fiatalon is, de képes voltam gondolkozni és belátni, hogy mindennek megvan a maga ideje. Önellátóak vagytok? Azért ezt 18 évesen még nem hinném. Szórakoztatok már eleget, élveztétek egymás társaságát eléggé? Egy gyerek 4-5 év múlva is ott lesz ám, nem lehet visszaadni, ha meguntátok. Te még nyilván nem dolgoztál, számoltál azzal, hogy csak gyest fogsz kapni, ami manapság 28ezer forint? Keres annyit a párod, hogy megéltek majd így is? Egy gyerek nagyon sok felelősséggel jár, még szinte te is gyerek vagy. Hát, én biztosan nem vállalnám be, ebbe a mai világba meg főleg nem.
Ráadásul ha utána azért majd akarsz dolgozni menni, nagyon nagy hátrányt fog jelenteni egy új munkahelyen a pici gyerek, ráadásul nulla munkatapasztalatod lesz. Nagyon gondold meg, erre a gyerekre vágyni fogtok majd 4-5 év múlva, vagy esetleg később is, de addigra legalább kicsit tapasztaltabbak lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!