Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem tűnik úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem tűnik úgy, hogy nagyon rétegződnek a fiatalok?

Figyelt kérdés
Mondok egy példát: a zenei stílusunk alapján választjuk meg a párunkat. Nyilván ez azért van mert ilyenkor egyből van egy közös érdeklődési kör de mi van ha pl egy hosszúhajú srácot meglát valaki egy olyan helyen ahol nem a hozzá "illő" zene megy?;) számít ez valamit? Na kicsit zavarosra sikeredett de remélem valaki érti:D
2009. szept. 1. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:

most nem azért de akinek van egy kis esze egyikbe se esik bele

hanem vegyes azt ami neki tetszik nem csak rock rapp vagy ilyenek..

2009. szept. 1. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, de én pl nem állnék össze olyan lánnyal aki nagyon magán viseli a zenei irányultságának a jeleit. rockerekre gondolok, ha csak hallgatja az nem baj

16/F

2009. szept. 1. 20:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azért van a zenénél mert van egy közös téma eljárhatnak együtt koncertekre partikra és mind a ketten élvezik, megvan a közös téma...
2009. szept. 1. 20:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Nincs új a nap alatt, ez ősidők óta megy, csak régebben mondjuk társadalmi rang szerint volt, mostmeg stílus alapján, mivel a társadalomban már nem érezhetőek akkora különbségek.
2009. szept. 1. 20:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

az oltozkodes nagyjabol ugyanazt uzeni mint a zaszlok es az egyenruhak: a te tozsedbe/seregedbe tartozom, ne lojj!

egy egyuttes tagjai lehetnek iranyadok egy egyen izleseben. pl odavan a gitarosert, meglat valakit aki hasonlit ra, huuuu de jo. tovabba ha pl nem jon be az oldalt felnyirt frizura (mert nem es kesz) tuti nem lesz diszkopatkany baratod, ugyanugy ahogy ha nem jon be a tarej es a tonna piercing, nem lesz punkos pasid.

ez mar izles kerdese inkabb, mivel azert ha valaki szamodra visszataszitoan oltozkodik/nez ki nincs nagy kedved megismerni. es erre meg a haverek is ratesznek 1 lapattal pl. "uuuuristen milyen baratod/baratnod van???!!! hat nincs neki deszkas cipoje? akkor minek vagy vele??"

a masik resze a dolognak es ezt egyszerubb 1 sztorival abrazolni: 7.ben volt egy legjobb baratnom, nagyon hasonlitottunk, nagyon jol kijottunk, mindig jol ereztuk magunkat egyutt es szerettuk egymast. 10.re en elmentem egy rockosabb iranyba, koncertekre, fesztivalokra jartam, inkabb barokba, pincekbe, szoval egyszeru es neha kocsmaszeru helyekre es persze olyan zene is ment. o kicsit cicababa lett, diszkoba jart minden hetvegen, kavezokba, puccos foteles helyekben ucsorgott. mas lett a tarsasagunk. de attol meg jo ideig nagyon joban voltunk, csodalkoztak is az emberek. de egy ido utan abba halt bele a kapcsoalt hogy a setalason kivul egyszeruen nem votl amit kozosen csinaljunk, annyira mas helyekre akartunk volna menni. a masik helyen nem ereztuk volna jol magunk, egyaltalan! es neha egymas havereit se birtuk,csak hat kellett jopofizni. ez meg azt is maga utan vonta hogy hetvegen mikor vegre volt szabad idonk, nemhogy nem futottunk ossze itt-ott hanem ra sem tudtuk venni egymast hogy kozosen menjunk valahova, mert nem lett volna jo. egyutt toltott ido nelkul pedig eleg nehez kozeli voszonyban lenni valakivel.

2009. szept. 1. 23:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nem járnék rocker csajjal csak akkor ha normálisan öltözködik és nem úgy mint a rokkerek.

Mindegy milyen zenét hallgat, a lényeg hogy normális legyen a haja , a ruhája.

2009. szept. 2. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!