Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látott élőben, és rám írt. Eddig le se szart. Most mivan?
Még hónapokkal ezelőtt felvett msn-re egy srác, aki látott az faluban (utcán). Rengeteget beszélgettünk msn-en, úgy tűnt lesz köztünk valami, de nem taliztunk, mert közbe jött neki egy másik csaj. Ezzel a csajjal azóta is jár. Amióta összejött ezzel a csajjal, azóta rám se írt(3hete). Ma viszont látott megint a faluban (bár nem mondta, de tudom - az nemérdekes h honnan:D), és délután rám írt msn-en, és ugyanúgy beszélgettünk, mint régen. Köze van hozzá, hogy rám írt, hogy látott ma? Most akkor mivan? Ha lehet ezt mondani msnen ma is """flörtölt""" velem, mint régen.:D:D De van bnője...:S Akkor most mit akarhat? Nem értem, de most tökszar, mert megint felébresztette bennem a szerelmi bánatot (mert úgy szerettem volna járni vele:(). Mikor rám írt, beszélgettünk, fél órával később elköszöntem, leléptem, és pár órával később újra bejelentkeztem msn-re, és Ő pont utánam 10 másodperccel lépett fel.:D Ez csak véletlen volt?:D Viszont most nem írt rám... De mit akarhatott?
16/L
Te mit akarsz tőle?Legyen már tartásod!
1.Van barátnője!
2.Nagy rá az esély,hogy megkap és te leszel a barátnője de megint meglát valakit akkor úgy jársz mint a mostani barátnő.
3.Csak gerincre akar vágni
és még számos lehetőség,ne kezdj olyannal akinek van barátnője mert úgyis te szívod meg!
1.: Nem én kezdek vele, hanem Ő kezd velem.
2.: Bárkinél fenn áll a veszély, hogy a pasija lecseréli egy másik csajra.
3.: Mit csináljak, ha egyszer belé évagyok zúgva?:(
A kérdés még mindig az, hogy mit akar tőlem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!