Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Határozott lánynál mi a teendő ha van szimpátia?
Sziasztok
Van egy lány akivel 2 hónapja megismerkedtem. Ő tipikus olyan lány, hogyha tetszik is neki a srác akkor se megy oda hozzá mert annak a híve "hogy majd kezdeményez a fiú". és hát azóta rengeteget beszélünk, fb-on is meg személyesen is. volt olyan hogy elhívott filmezni hozzájuk és én már majdnemcsak feküdtem az ágyon és odafeküdt mellém hozzám is dőlt...aztán olyan is volt h haverommal ( a csaj nővérének a palijával ) voltunk a városba és elhívta a haverom a csajt és csak miattam eljött a lány és egy jót dumálgattunk, elvoltunk, amikor hazakisértem engedte hogy megöleljem ( lehet h a pia hatása nemtudom, de ha nemakarta volna h megöleljem akkor ugyis megmondja )
És hát már szeretnék továbblépni, ad kis jeleket h szimpatikus vagyok neki de nemtudom eldönteni h bejövök-e neki. amikor lát, mindig anynira örül, alig várja hogy beszéljünk...nemtudom eldönteni h ennyire barátságos vagy ezmár az a kategória hogy szimpi vagyok neki..egyébként mondta h utálja a szerelmes verseket mertmár írkáltak neki sokan. nemtudom mit tegyek...kérlek segítsetek
( énis 18, a lány is 18 éves )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!