Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogyan jelezzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan jelezzem, hogy szimpatikus nekem? Nem szeretném elrontani a dolgot.

Figyelt kérdés

Bejelölt egy fiú facebookon, aztán írt egy üzenetet. Ebből kialakult egy beszélgetés pár napja. Nagyon jót beszélgettünk, elkezdtük megismerni egymást.

Elég sokat gondolkoztam ma, hogy írjak-e neki este vagy sem. Nem szerettem volna tolakodónak tűnni, de azt sem szerettem volna, hogy azt higgye, nem érdekel. De ez a probléma megoldódott, ugyanis ő írt, kicsit meg is lepődtem azon, ahogy köszönt ("kézcsók :)" ). Ismét jót beszélgettünk.

Nekem szimpatikus a srác, szívesen megismerném jobban. Mit csináljak? Hogyan jelezzem, hogy szimpatikus nekem?

Igazából azt sem tudom, ő mit gondolhat. Volt már többször is, hogy azt hittem, több lehet egy fiúval, mert rendes, figyelmes, érdeklődő volt, de végül kiderült, hogy nem jövök be neki. Nem szeretnék megint csalódni.

Egyébként utaltam rá, hogy szívesen találkoznék vele. Ez jó? Vagy nem kellett volna?

Ha azt írta, hogy kézcsók, jót jelent, ugye? :)

2013. jan. 22. 21:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

TÖKÉLETES!!

Azok alapján amit leirtál.. illetve ha én lennék, akk ilyen figyelemfelhivo de kedves dolgokat irnék.

A találkozzunk kérsé remek szerintem elég erös igent fog mondani.

2013. jan. 22. 21:17
 2/12 anonim ***** válasza:
De vidám valaki, :) szerintem az a legjobb jelzés egy fiunak, ha a lány rögtön visszaír neki, úgy értem két üzi közt ne menj el moziba azért :D szóval a szokásos apróságok, mert sok kicsi sokra megy. ;)
2013. jan. 22. 21:21
 3/12 anonim ***** válasza:
"Egyébként utaltam rá, hogy szívesen találkoznék vele." Ez pont így a jó szerintem, elvégre azért írt rád mert szeretne megismerni, és legjobban személyesen lehet ismerkedni.szerintem.
2013. jan. 22. 21:25
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat! :)

Nos, azt gondoltam, hogyha utalok rá, hogy szívesen találkoznék vele (bár nem konkrétan ezt írtam, de az utalás félreérthetetlen volt, de konkrétan nem szeretném leírni, mert akkor könnyen felismerhetővé válik a szituáció), akkor esetleg ír majd valami olyasmit, hogy valamikor tényleg találkozhatnál vagy valami. Ehelyett kaptam egy smile-t..

Egyébként nem nagyon szoktam megváratni a válaszommal, pár percen belül szoktam válaszolni neki. :)

Kíváncsi leszek, hogyan tovább..

2013. jan. 22. 21:29
 5/12 anonim ***** válasza:
:) szerintem azért rakott smile-t, mert nem akart tolakodónak tűnni, vagy arcátlannak :D de szívesen sodródik az árral ( vagyis veled ) :D
2013. jan. 22. 21:51
 6/12 A kérdező kommentje:

Tehát, lehet, hogy csak vár egy pár napot és utána hív el?

Végül is, logikusnak tűnhet, hiszen még csak pár napja beszélgetünk. :)

2013. jan. 23. 17:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. jan. 24. 16:14
 8/12 A kérdező kommentje:
17 :)
2013. jan. 24. 19:33
 9/12 anonim ***** válasza:

Akkor szabad a pálya ;)

ne nyomulj, csak csajosan jelezgess neki ;)

sok sikert :))

2013. jan. 25. 20:30
 10/12 A kérdező kommentje:
De ezekre a csajos jelzésekre mondjatok már példákat légyszi :)
2013. jan. 25. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!