Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez flortolesnek szamit? Szimpatikus vagyok vajon neki?
Figyelt kérdés
2x talalkoztam egy buszsoforrel, es mind a 2x hulyeskedett velem. Eloszor ezelott kb 1 honapja adtam neki a buszjegy arat, es azt mondta, hogy "igy jartal". Hulyeskedett, hogy nem ad vissza, mire en mondtam neki, hogy dehogynem, es tobbek kerek vissza, mint a tobbiek... Amin o nevetett, vegulis rendesen visszaadott, de eloszor kevesebbet, majd mondtam neki, hogy meg kerek vissza, es akkor adott rendesen.
Masodik alkalommal pedig ugy adtam, hogy nem kellett visszaadjon, majd azt mondja nekem, hogy nem ennyi, mert meg kell neki adjak Mikulasi ajandekot.
Ez flortolesnek szamit, vagy szimpla viccelodes, esetleg lehetseges, hogy tetszek neki?
!Legyszi normalis valaszokat adjatok!
2012. dec. 11. 13:52
1/2 anonim válasza:
Ha csak a buszjegyrol viccelodtetek az meg nem szamit flortolesnek!Lehetseges hogy tetszel neki,de ha flortolgetne veled akkor probalkozhatna pl.azzal hogy bokoljon neked.Ha ezeket a dolgokat eszreveszed szerintem akkor flortol veled.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, de az igazat megvallva maskor nem is tudunk beszelni, mivel elol nincs hely, mert van 1-2 ilyen vihogos kiscsaj, aki mindig elol akar ulni a sofor mellett es ott vihognak...
2012. dec. 11. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!