Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit is szerettek ti fiúk? Bővebben lent
Szia!
Látom, te is gyakran olvasgatod ezt a lapot :) Ide általában a kismellű lányok szoktak írni, és, (magamból kiindulva) megpróbálunk mindenkinek segíteni, hogy visszaadjuk az önbizalmát, és ezt egészítjük ki személyes véleményünkkel. Ezért, ha valaki azt írja, hogy kicsik a mellei, akkor értelemszerűen nem a nagy mell előnyeiről fogunk neki beszélni, hanem a kicsiéről. És mivel sokkal több az ilyen kérdés, akkor a lapot olvasgatva az jön le, hogy mindenki csak a kicsit szereti, és ezért pedig a "nagyobbak" lesznek elkeseredve...
De az az igazság (szintén magamból és barátaimból kiindulva), hogy a fiúk nagy részének teljesen mindegy, hogy most nagy vagy kicsi (a nagynak annyi előnye van, hogy kicsit könnyebb vele kitűnni a tömegből, de hidd el, hogy egy kellően csillogó szempárral is legalább ennyire ki lehet tűnni). Az a lényeg a lényeg, hogy passzoljon a testalkathoz (pl. egy nagydarab lányon elvesznek azok a mellek, amik egy sportosabb alkatú lányt szexivé tesznek).
Arról nem is beszélek, hogy a fiúk 99,9%-a nemcsak mellméret alapján dönt (ilyen alapon mindenki egy fejős tehénnel menne az utcán), az arc és a test többi része is latba esik(pl. lehet valakinek DDD-kosaras, ha a hasa még így is előrébb van, mert 210 kiló) a "belső"-ről nem is beszélve.
Meg általában a lányok problémáznak ezen, hogy kicsi vagy nagy: néhány kérdésben valaki a C kosaras melleit szeretné levetetni, más pedig azt szeretné megnöveszteni.
A fiúknak se egyforma az ízlésük: pl. a barátomnak már egy olyan csaj is "vastag", akit én még inkább vékonynak, mint "normálnak" vélnék, pláne nem túlsúlyosnak, és a keblekről is hasonlóképp vélekedünk.
nincs olyan, hogy "mit szeretnek a fiúk".
van aki ezt, van aki azt.
én mindenevő vagyok, nekem az összbenyomás a fontos :)
18F
Nem lehet egy sablont ráhúzni hogy mit szeretünk és mit nem.Maximum arra tudnék válaszolni, hogy én mit szeretek.Azt is személyes találkozás vagy minimum kép után.
Kedves lányok! Ha találkoztok egy normális sráccal, és tetszetek neki, akkor nem a melletek miatt fogtok neki tetszeni, hanem azért akik vagytok. Ebbe beletartozik a külső is, de a belső is. Külsőbe beletartozik a mell is, de még mellette ezer más dolog.
Másképpen: ha valaki csak amiatt nem kezd veletek, mert kicsi/nagy/közepes melletek, lapos/kerek feneketek, szőke/barna/fekete/vörös hajatok, stb. stb. stb. van, amiatt nem kell sajnálkozni, mert nem lányt keres, hanem mellet, feneket, hajat, stb.
Sok embernek van ideálja, hogy ő pl. a vékonyabb, vagy teltebb csajokat szereti, de ez abban a pillanatban meg is dől, mikor találkozik egy vonzó lánnyal, aki elvileg pont nem az esete.
én lány vagyok, de azt tudom, hogy minden fiunak más az ízlése, más tetszik neki.
de szerintem egy fiu jobban szereti (akármilyen is az a lány) ha egy kicsit "küzdeni" kell érte.. szóval már elsö este nem engedi hogy megdugja a fiú. szerintem ezt télleg szeretik, legalábis nálam bevált.
ha nagy a melled nem baj! van akinek ez tetszik:) remélem segítettem ezzel egy picit;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!