Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit is szerettek ti fiúk? Bővebben lent
hát én azt szeretem ha egy csajnak szép lapos hasa van és jöhet a nagymell de ne lógjon hanem szépen kereken ott legyen.
17f
am van pasid?
én bírnám de nem találkoztam velük:( és mostmár jólenne együttlenni egy lánnyal de ha kell várok:(
17f
én spec jobban szeretem a vékonyabb lányokat, arányos mellekkel.
de egyéne válogatja, sokan vannak akiknek a gömbölyűbb nagyobb mellűek jönnek be
Engem nem érdekel, hogy mekkora a melle, kicsi vagy nagy én mindkettőt szeretem. Alkatra a vékonyabb lányok tetszenek, de ez sem feltétel, hogy modell alkat legyen, ami nálam mindenképp ott kell, hogy legyen az az arc. Én azt nézem először, szeretem a szép, helyes arcú lányokat, ha az ok, akkor már nem zavar ha a teste nem is tip-top.
22/F
Kedves első válaszoló!Köszi hogy azt gondoltad h már ilyen "ingyen-prosti" vagyok azért mert nagyok a melleim...csak úgy elárulnám hogy tévedsz,az önbizalmam egyenlő a nullával és nem fekszem le egy éjszakára senkivel sem...
Am meg nincs barátom:)
Nekem is mind1 hogy kicsi vagy nagy a melle,lényeg hogy legyen:)
A külsőt nézve,ne legyen 40 kg-nál kevesebb és 100nál több.
Arca sem baj ha nem a legszebb,de ne is legyen nagyon ronda.
De ami nagyon fontos hogy ápolt legyen,ne hanyagolja el magát.
De a legfontosabb mégis a lány személyisége.
Egy visszafogottabb,értelmesebb nem feltétlenül modell alkatú csaj számomra sokkal ideálisabb mint egy ilyen hétköznapi,bulizós diszkóp.csa akit bárki megdughat 1 pohár tequiláért vagy egy szál cigiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!