Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor mit is szerettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit is szerettek ti fiúk? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Azt mondjátok h a kismellűek jobbak, ha egy csaj vékony és szép...Ha valakinek nagy melle van és gömbölyűbb és kevésbé szép az már nektek nem is tetszik?Nekem például elég nagy melleim vannak, és eddig azt hittem csak ezért bámulnak annyira a fiúk...
2009. szept. 1. 19:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
kedves aranyos hűséges tehát most én rád nem akarok rosszat mondani de szoval nekem jobban bejön a visszahuzodo átlagos lány aki szerényebb vagy hasonló mint a bomba majdnem tökéletes csaj .. nem tudom hogy te milyen vagy de az olyan lányoknál akik nagyon jol néznek ki azok kb 80%-a el vann telv magával meg nagy az ego és ingyenprostik a diszkoba.. az ilyet nem birom
2009. szept. 1. 19:16
 2/16 anonim ***** válasza:
88%

hát én azt szeretem ha egy csajnak szép lapos hasa van és jöhet a nagymell de ne lógjon hanem szépen kereken ott legyen.

17f

am van pasid?

2009. szept. 1. 19:16
 3/16 anonim ***** válasza:
80%

én bírnám de nem találkoztam velük:( és mostmár jólenne együttlenni egy lánnyal de ha kell várok:(

17f

2009. szept. 1. 19:22
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

én spec jobban szeretem a vékonyabb lányokat, arányos mellekkel.

de egyéne válogatja, sokan vannak akiknek a gömbölyűbb nagyobb mellűek jönnek be

2009. szept. 1. 19:32
 5/16 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Engem nem érdekel, hogy mekkora a melle, kicsi vagy nagy én mindkettőt szeretem. Alkatra a vékonyabb lányok tetszenek, de ez sem feltétel, hogy modell alkat legyen, ami nálam mindenképp ott kell, hogy legyen az az arc. Én azt nézem először, szeretem a szép, helyes arcú lányokat, ha az ok, akkor már nem zavar ha a teste nem is tip-top.

22/F

2009. szept. 1. 19:50
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Én a nöisebb lányok közé tartozom, kerek fenék, nagyobb kerek mellek, vékony derék. És én is azt veszem észre, hogy a fiuknak a lapos-vékony lányok jönnek be.:S
2009. szept. 1. 20:02
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk én átlagos fiu vagyok én nekem bejönne olyan lány is mint te. de tapasztaltam azzokal nem volt hosszu kapcsolatom kb 2-3 iylen volt nemtudom hogy te milyen vagy belsöre de amint irtam a leggtöbb ilyen lány tul beképzelt.
2009. szept. 1. 20:06
 8/16 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló!Köszi hogy azt gondoltad h már ilyen "ingyen-prosti" vagyok azért mert nagyok a melleim...csak úgy elárulnám hogy tévedsz,az önbizalmam egyenlő a nullával és nem fekszem le egy éjszakára senkivel sem...

Am meg nincs barátom:)

2009. szept. 2. 17:28
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretek egy nőt, nem érdekes, hogy mekkora a melle. Az én páromnak speciel kicsi, de így szeretem. Így szerettem meg. Korábban izginek tartottam a nagy cicit, de amikor szerelmes lettem a páromban, már nem vágyom másra, csak rá:) Mivel szeretem nagyon, már az ő cicije a legszebb a világon!!!:) Úgyhogy ne agyalj ilyesmin. A leendő pasid úgy fog szeretni, ahogy vagy.
2009. szept. 4. 16:54
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is mind1 hogy kicsi vagy nagy a melle,lényeg hogy legyen:)

A külsőt nézve,ne legyen 40 kg-nál kevesebb és 100nál több.

Arca sem baj ha nem a legszebb,de ne is legyen nagyon ronda.

De ami nagyon fontos hogy ápolt legyen,ne hanyagolja el magát.

De a legfontosabb mégis a lány személyisége.

Egy visszafogottabb,értelmesebb nem feltétlenül modell alkatú csaj számomra sokkal ideálisabb mint egy ilyen hétköznapi,bulizós diszkóp.csa akit bárki megdughat 1 pohár tequiláért vagy egy szál cigiért.

2009. szept. 4. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!