Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok,10-es skálán hányas ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok,10-es skálán hányas ez a test? (kép)

Figyelt kérdés

Tetkó milyen?

[link]

2013. jan. 26. 19:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A teste 9.

Szeretem a tetovált pasikat,szerintem ez is jó.

Azért nem 10-es mert semmi szőr nincs rajta...

2013. jan. 26. 20:14
 12/20 anonim ***** válasza:

ez a tetoválás egyáltalán nem szar, de aki hozzá van szokva a gagyi nonfiguratív ábrákhoz meg a riba*ncrendszámokhoz annak nyilván nem tetszik. a hasizmod kockái pedig genetikailag olyanok amilyenek, vagy sérülés egyéb stb...

25F

2013. jan. 26. 20:25
 13/20 anonim ***** válasza:
76%

Tetoválásból nem sok látszik...

A test meg így szőrtelenül, szoligyanúsan max. 4/10, és a vállai is olyan furcsák...A feje meg olyan, mintha csak oda ps-zték volna, plusz nyálas is.

2013. jan. 26. 20:52
 14/20 anonim ***** válasza:
5 pont. Plusz egy pont a tetkóért, szóval így hat. Én egyáltalán nem szeretem a kigyúrt pasikat, az ideálom a vékony test.
2013. jan. 26. 22:59
 15/20 anonim ***** válasza:

Nekem más pasik jönnek be :D vagyis az izmosak de nem "így" izmosak. A "tömörebb" test jön be.

De látszik,h tett azért,h jól nézzen ki meg azért nem megvetni való :D 8/10

2013. jan. 27. 01:42
 16/20 anonim ***** válasza:

"a hasizmod kockái pedig genetikailag olyanok amilyenek"

Oké, nem is azért jegyeztem meg, mert ez ne lenne egyértelmű, csak gondoltam, a sok dicséret közé befér egy ilyen komment is.:D

2013. jan. 27. 01:47
 17/20 anonim ***** válasza:
10-ből 0, mind a test, mint a tetkó.
2013. febr. 2. 12:21
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem mondjuk egy hármas. Nem szeretem a borostát, nem szeretem, ha valaki ki van varrva. A testén sokat dolgozik, magyarán minden szabadidejét gyúrással tölti. Az illető hímnemű maximum biofikusz lehet a szobámban, de társas életre alkalmatlan, ergo kell a fenének.
2013. febr. 3. 17:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Az én barátommal senki nem veheti fel a versenyt--> számomra. Nem a teste miatt, hanem azért, mert őt szeretem kívülről belülről. Nekem a test max csak feleannyit tesz ki, vagy még annyit se. Nem tudok csak külső alapján értékelni.
2014. jún. 17. 10:44
 20/20 anonim ***** válasza:
9
2014. aug. 25. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!