Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen korosztálú és milyen test alkatú csajok jönnek be?
Úgy értem a sovány/karcsú, teltebb/testesbb, molett, duci/kövér csajok jönnek be ??? Ès milyen korosztály? Fiatalabbak mint ti, vagy egy idősek veletek, idősebbek, esetleg a milfek ???
Írjátok oda a kort/nemet is kérlek. Köszönöm
nekem eddig csak nálam idősebb barátnőim voltak. a legfiatalabb 3 hónappal volt idősebb, a legidősebb pedig 3 évvel.
alacsonyabb, sovány lányok jönnek be. kicsi cicivel (túl nagy rossz).
19F
Miért rossz a nagy mell ???
És második válaszoló hogy tetszik neked az izmos csaj ??? :/ elég undoritó és nagyon nem nőies.
Ne kritizáld az ízlésüket :)
Elég nagy baj lenne, ha mindenkinek ugyanaz tetszene :)
Nekem általában fiatalabb csajok jöttek be és szeretem, ha egy kicsit teltebb/testesebb és jó mellei vannak. A páromé megfelelő, 85D-s, 171 cm magassághoz.
43F
Engem imádna a 43/F :D
Pont olyan nő vagyok, amilyet leírt és ráadásul mindig is az idősebb férfiakra buktam.
A párom is 12 évvel idősebb nálam, imádom őt :))
7-esnek:
Lehet, hogy imádnálak, de rosszul fogalmaztam: párom=feleségem.
És hány éves is vagy? :o)
Jajj nem úgy értettem, én is kapcsolatban vagyok :))) Csak megörültem, hogy valaki olyan jellemzőket ír, amik illenek rám, nem csak azt hallgatom, hogy fiatal nőhöz csak vele egykorú férfi való :)
23 múltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!