Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen korosztálú és milyen test alkatú csajok jönnek be?
Úgy értem a sovány/karcsú, teltebb/testesbb, molett, duci/kövér csajok jönnek be ??? Ès milyen korosztály? Fiatalabbak mint ti, vagy egy idősek veletek, idősebbek, esetleg a milfek ???
Írjátok oda a kort/nemet is kérlek. Köszönöm
Ha eleve fiúkat kértél, akkor nem evidens, hogy férfiak
fognak válaszolni?
De az :-D.
És köszönöm az eddigi válaszokat. Még írhattok:-)
#11-nek
Iszonyat részletes leírást adtál. Ez nem semmi! xd xd
Mint egy társkereső.
Szerintem egyébként sok pasi csak gyerekkorba hajt a csontkollekciókra (bocsánat akit ezzel bántanék), utána már azért egy kicsit formásabb (úgy szokták mondani, hogy akin lehet mit fogni) típusú lányoknak/nőkre kapnak inkább, aki persz nem kövér, csak mégsem cérnavékony.
35L
Kedves női válaszoló teljes mértékben egyetértek veled. :-)
Én is a kicsit teltebb csajokra bukom vagyis az úgymond olyan csajokra akiken van mit fogni. Sokkal szebbek, aranyosabbak mint kis p*csák akik csontsoványok, ès már majdnem anorexiások...
+1 a sportoska/izmoskákra. Valahogy ez hajlamos elfelejtődni, ha nőkről van szó, mintha a nőkön csak zsír lehetne...
De a szép női formákat - akár a kerek feneket - nem a zsír adja.
utolsó:DD
hát ez tényleg szép :Đ
kb ilyen tipusú nők jönnek be nekem is :D ment a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!