Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szólnak hozzám a fiúk?
Figyelt kérdés
Már 6,7 éve vagyok osztálytársa egy csomó fiúnak,mégse köszönnek nekem sose.Pl a barátnőm meg én vagyunk egyedül egy folyósón,és jön egy srác,aki az osztálytársunk,és köszön;a barántőmnek..:@és egyik fiú sem köszön egyik sem szól hozzám,és nagyon rosszul esik,de én sem merek kezdeményezni a beszélgetésben,mert visszahúzódó típus vagyok,de a menő lányok között..mármint ők menők,én csak a barátnőjük vagyok...most is jött egy új srác,és egy kicsit tetszik nekem,de az ilyen nagyon menő lányok,tudjátok a k***ák,azok máris lerohamozták a fiút,pedig még ő is elég félénk...Am 14 vagyok már és egy párkapcsolatom sem volt még,pedig már pár fiú tetszett...mit tegyek?
hát mert pl ronda dagadt szemüveges pattanásos állat vagyXD
2009. szept. 1. 18:19
12/18 anonim válasza:
Te meg egy jó nagy bunkó!Am meg mi bajod a szemüvegesekkel? vannak szép szemüveges nők is!arról senki sem tehet!Ésa kövérekkel? a legjobb bnőm nem vmi vékony de mindenki imádja még a pasik is....Am meg megértem a problémádat:) Én is félénk vagyok és nem merek kezdeményezni nemhogy fiúkkal de még lányokkal sem...Ha tetszeni fogsz valakinek úgyis odajön majd hozzád:)
Fel fejjel és érezd jól magad a bőrödben:)
egyébként azt írtad jóba vagy a menő csajokkal...kérd meg őket h beszélgessetekm eggyütt fiúkkal és h segítsenek neked.
2009. szept. 1. 18:42
13/18 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy a kérdező hogy néz ki kívülről, de pár válaszadó lelke biztosan rondább nála, az tuti. :D :D :D
Amúgy meg ne tegyél semmit. Hacsak nem azt, hogy magasról teszel arra, hogy mit tesznek a többiek. ;)
2009. szept. 1. 19:25
14/18 anonim válasza:
ez majd megváltozik hidd el álltalános iskolában én is igyvoltam nem szoltak hozzám A fiuk csak a plázacica stilusu lányokhoz akiken már akkor végig ment a fél város még éretlenek nézd el nekik pár honapja volt az osztálytalálkozo én voltam a legszebb nem beképzeltségből irom és mindenki odavolt értem hát ez van változnak az idök majd kikerülsz te is a "nagyéletbe" középsuli egyetem fősuli figyeld csak meg sokkal jobb lesz és te is nyitottabb leszel
2009. szept. 1. 20:22
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nem hiszem,hogy tudjátok,kikre mondtam a k betűs szót,de nem akartam senki se megbántani vele.Itthon magasnak számítok,a suliban alacsonynak...olyan középmagas vagyok,barna válligérő haj,néha a szemüveget is felveszem,mostanában egyre többet,én átlagos testalkatúnak gondolom magam,de mások azt mondják vékony vagyok,aki ahogy gondolja.De a menő csajok nem azt jelentik hogy szépek is,hanem jófejek,de én nem tudok jófej lenni,mert ha egy fiúval szemkontaktusom van,azonnal elnézek onnan,vagy ha beszélnem kell vele,vagy amikor felelek akkor érzem h mindenki néz,összeszorul a gyomrom,és izgulok,izzad a tenyerem.Nem tudom miért van,akárhány fiú mellett elmegyek az utcán is mindig ez van.Nem tudom mitől félek,talán vmi olyasmitől,hogy félreismer vagy nem tom....
2009. szept. 1. 20:41
16/18 anonim válasza:
Később ez is megváltozik hidd el. Én sem vagyok nádszálvékony (173/68), de a fiúkkal jól kijövök. Igazából velük talán még egyszerűbb is, mint a lányokkal. Mosolyogj gyakran, ne zárkózz magadba (csak ne vidd túlzásba, nehogy azt higgyék, akarsz valamit), az is segít, ha kisegíted őket néha egy-egy házival. (de ne hagyd, hogy kihasználjanak, tudni kell nemet mondani). Jó közös téma lehet még bármi, ami a suliban történik, a sport, esetleg ha számítógépes gondod van, kérj segítséget. (A pasik szeretik, ha segíthetnek az elesett hölgyeken.) Légy jelen, és ne csak testileg! Sok sikert! Ja, és az önbizalom. Az még fontos. Remélem segítettem.
18/L
2009. szept. 1. 20:59
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi!:D Jövő héten egy fiúval leszek hetes,úgymond az iskola majdnem leghirhettebb srácával,nagyképű,beképzelt,de szeret velem viccelődni,én is megpróbálok nevetni,de mindig elvörösödök...:S És most a szünetekben csak ketten leszünk fent,nem szoktunk beszélgetni,nincs szentem közös témánk se,és utálom a kínos csendet....:S Ő biztos próbál majd hülyeségeket mondogatni,én meg nem hiszem,h merek vele beszélni....:S:S:S
2009. szept. 1. 21:54
18/18 anonim válasza:
Az jó ha próbál veled viccelődni:)próbálj meg te is beszélni vele, sokkal könnyebb ha ő már megtörte a csendet...én is mindig elvörösödök stb még akk is ha felszólítanak óránxdmegértelek:)próbálj kedves lenni sokat mosolyogni és elöbb utóbb ők is odamennek hozzád..legalábbis velem így volt...bár az tény h gimibe könnyebb lesz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!