Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen jó emberismerő lennék?
A múltkor reggel utaztam a buszon, és mellettem beszélt a suliból egy fiú és egy lány. A fiúnak egyébként van barátnője. Szóval, elkezdtem figyelni a lányt, és rögtön az jött le nekem, hogy tuti szerelmes a fiúba, viszont a fiú nem úgy tekint rá. És az egyik szünetben hallom a wc-ben, hogy ugyanaz a lány nyavajgott a barátnőjének arról a fiúról, hogy olyan rossz helyzetben van, mert érez iránta valamit, de neki barátnője van, és hogy mit tegyen?
Szerintetek ez emberfeletti képesség? Mert én mindenkiről kialakítottam már egy képet a suliban, nem szándékosan, csak úgy jönnek a jellemzések, ha még egy szót sem váltottunk is...
Noss az ezüst fenyő is élőlény ha úgy vesszük szóval, miért szárad ki mindig az ezüst fenyőm, minden más fenyő megmarad csak az nem pedig permetezve van a kártevők miatt is. locsolva is van.
Talán nem szeretnek engem az ezüst fenyők?
Nem.
Egy csoportot külső szemlélőként figyelve néhány perc alatt meg lehet mondani az erőviszonyokat és a csoportban fennálló kapcsolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!