Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen jó emberismerő lennék?
A múltkor reggel utaztam a buszon, és mellettem beszélt a suliból egy fiú és egy lány. A fiúnak egyébként van barátnője. Szóval, elkezdtem figyelni a lányt, és rögtön az jött le nekem, hogy tuti szerelmes a fiúba, viszont a fiú nem úgy tekint rá. És az egyik szünetben hallom a wc-ben, hogy ugyanaz a lány nyavajgott a barátnőjének arról a fiúról, hogy olyan rossz helyzetben van, mert érez iránta valamit, de neki barátnője van, és hogy mit tegyen?
Szerintetek ez emberfeletti képesség? Mert én mindenkiről kialakítottam már egy képet a suliban, nem szándékosan, csak úgy jönnek a jellemzések, ha még egy szót sem váltottunk is...
Vicces amikor az ember nem ismeri fel az irónia csöpögését a szavak mögött...
XD
Énis kb. ilyen vagyok, sőt én nemcsak a suliból, hanem bárkit akit látok, vagy akivel beszélek :)
Komolyan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!