Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire gáz lennék?

Figyelt kérdés

A lényeg:

Számtalanszor észrevettem már,hogy a csajok,nők összesúgnak a hátam mögött,meg mosolyognak,nevetnek,ha meglátnak.

Akkor ez most azt jelenti,hogy annyira gáz vagyok,vagy mi?!

Van egy tüneményes szőke lányka,akinek viszont tutira tetszem és ő is nagyon néz,meg óriásiakat mosolyog mikor meglát és nagyon keresi velem a szemkontaktust.

Még a buszról is majd leugrik,amikor meglát.:):)

Annyira néz.

Viszont ma jött szembe velem egy lány(kb.22-23 éves)és szemeztem vele,ő is nézett,de már mosolygott is,amikor meg elment mellettem,akkor hallottam,hogy nevet.

Szóval,az esik rosszul,hogy ezt nem tudom mire vélni!

Egyszerűen nem tudom hová helyezni magam a nők szemében!

Most valamelyiket kérdezzem meg legközelebb,hogy"Bocs,de ennyire nevetségesnek találsz?"

Már tényleg nem tudom mi legyen!Lassan már a lányokra sem merek nézni!

2013. jan. 19. 20:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Töltsd fel egy képet amit mondjuk olyan fél óráig látunk, megszakértjük itt a kollégákkal, hogy jól nézel-e ki vagy tényleg kiröhögnek
2013. jan. 19. 20:50
 2/21 anonim ***** válasza:
Képről tényleg könnyebb lenne megmondani.
2013. jan. 19. 20:51
 3/21 anonim ***** válasza:
Nem tudhatod, hogy a csaj miért nevetett, lehet, hogy látott valami olyat az utcán, amin nevetnie kellett. Ha meg összesúgnak a hátad mögött, szerintem az se feltétlenül rossz dolog, van, amikor azt mondogatják egymásnak, hogy "milyen jó pasi", és ezen kuncognak órák hosszat. Kiismerhetetlenek, na. Egyébként ha ilyen problémáid vannak, akkor szerintem kérdezd meg az egyik lány ismerősödet, aki nem elfogult veled, hogy neki mi a véleménye a külsődről, illetve a személyiségedről. (Bár előfordulhat, hogy jönnek majd a diplomatikus és sablonos, semmitmondó válaszok, de hátha mond valami értelmeset is.)
2013. jan. 19. 20:55
 4/21 anonim ***** válasza:
Vagy a járásod, a szájtartásod, a hajad, a körmöd, stb miatt nevetnek.
2013. jan. 19. 20:55
 5/21 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem tartom ijesztőnek vagy rondának magam.

Azt sem mondom,hogy Brad Pitt lennék persze.

Képet rakjak fel?Mit szólnának hozzá a többiek?:D

2013. jan. 19. 21:11
 6/21 anonim ***** válasza:
Jó lenne egy kép :)
2013. jan. 19. 21:16
 7/21 anonim ***** válasza:
akkor küldj privátba , én szivesen megnézem
2013. jan. 19. 21:17
 8/21 A kérdező kommentje:
Ucsó!Fiú vagy vagy lány,mert nem mindegy!:)
2013. jan. 19. 21:21
 9/21 anonim ***** válasza:
Nekem is privátba! L
2013. jan. 19. 21:24
 10/21 anonim ***** válasza:
Hello. Nekem küldhetsz privibe, 19 éves lány vagyok.
2013. jan. 19. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!