Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire negatív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire negatív lennék? Fiúk, titeket ez nagyon zavar? 16/L

Figyelt kérdés
már annyi fiú mondta hogy milyen negatív vagyok,pesszimista stb. kívülröl nem annak látszom, állandóan mosolygok,nevetgélek de mikor egy fiú hozzám szól,elkezdünk beszélgetni 5perc múlva már azt mondja hogu jajj de negatív vagyok. szerintük azért vagyok negatív mert nem tudok/akarok táncolni, nem csókolózok velük és mert egyik percbe flörtölök velük másik percbe elküldöm öket a ******-ba . egyszer volt hogy egy fiuval beszélgettem és kb. lefolytam a székröl annyira elvarázsolt. én valamiért utálom ha egy fiu ugy nyomul hogy leül mellém és így megakarja fogni a mellem,seggem. sokkal aranyosabb,magával ragadóbb számomra ha egy fiu ugy viselkedik velem mintha én lennék a nagy Ö számára, bókolgat,kedves stb. ha a fiú ilyen én se lennék olyan "negatív". fiúk titeket zavar ha mégis negativ lennék? vagy harcolnátok azért hogy "megpuhuljak" ?
2013. jan. 2. 22:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó csaj lesz belőled, ne aggódj.
2013. jan. 2. 22:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Talán, de csak nagyon talán zavarna. Azonban ahhoz ismernem kellene téged, hogy meg lehessen mondani mennyire is negatív az a negatív :)
2013. jan. 2. 22:27
 3/9 anonim ***** válasza:
beszélgessünk, aztán majd elmondom a véleményem :) 16/F
2013. jan. 2. 22:27
 4/9 anonim ***** válasza:
énis sokszor negatív vagyok nem zavarna.sztem mast se nagyon:)
2013. jan. 2. 22:28
 5/9 anonim ***** válasza:
én harcolék ha tetszenél ..nyilván a tapizós bunkokat a normálisak utálják...na szoval hát küzdeni lehet küzdene érted valaki de azért probálj változni még fiatal vagy szval simán menni fog...táncolni nem muszáj de csok az azért kell egy párkapcsolatba azt elhiszed ugye?:P :)
2013. jan. 2. 22:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Megpróbálnék változni de nem tudom hogy kell... :/ persze egy pàrkapcsolatba kell a csok de azèrt mikor 5 perce ismersz egy fiut szerintem inkább elöször ismerjétek meg egymást aztán...
2013. jan. 2. 22:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van, ez nem tekinthető negatívságnak. Sajnos hülye világot élünk, ahol előbb akar ágyba bújni valaki a másikkal mielőtt még tudná a hajszínét...Maradj meg ilyennek, hidd el valakinél előbb vagy utóbb sikered lesz. Nálam már az lenne ;)
2013. jan. 2. 22:38
 8/9 anonim válasza:
Komolyan van olyan paraszt, aki 5 perc ismerkedés után akar megcsókolni? Azt küldd el a francnál is messzebb :D
2013. jan. 2. 22:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, vannak sajnos ilyen fiuk ...
2013. jan. 2. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!