Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Közvélemény kutatás! Haj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Xshorty kérdése:

Közvélemény kutatás! Haj, szemszín?

Figyelt kérdés

Nemrég mondta nekem valaki, hogy senkinek sem tetszik a saját haj/szem színe az ellenkező nemen. eddig nem is figyeltem, de az esetek 85-90%-ban így van.

annyit kérnék tőletek, hogy írjátok le a saját haj/szemszíneteket és azt, hogy mi tetszik nektek egy fiún/lányon.

2013. jan. 26. 00:01
1 2 3 4 5
 21/41 The Other ***** válasza:
100%

Nekem vörös szemem és fehér hajam van, mert albínó vagyok. És nekem nem tetszenek sem a piros szemű lányok, sem az ősz hajú mamikák...

Brü-hü-hü

2013. jan. 26. 00:19
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szőkésbarna hajam van és zöld szemem, a kiszemeltemnek szintén és annyira imádom, hogy ezekben hasonlítunk, hogy el nem tudom mondani :)
2013. jan. 26. 00:22
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

40/F

Saját hajszín:barna

Saját szemszín:barna

Azok a nők tetszenek igazán,akiknek a szeme színe kék v.zöld.

Haja színe:világos barna

Függetlenül a leírtaktól,ha a párom nem ilyen de a természete tetszik,akkor tőlem lehet sötét szeme és sötét haja is.

2013. jan. 26. 00:24
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Ballerina, akkor neked elég ha értelmes? Tudok ajánlani néhány öreg prof. bácsikát. :D
2013. jan. 26. 00:27
 25/41 Pretty Ballerina ***** válasza:
16%
Nem érdekelnek a bácsikák.
2013. jan. 26. 00:37
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Az én hajam: világosbarna, szemem: kék

Ami bejön, haj: természetes, szem: szinte csak a kék, de tud tetszeni bármelyik szín

20f

2013. jan. 26. 00:37
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Kék a szemem és szőke a hajam, de a férfiakon mindig a barna haj szem, vagy fekete haj kék szem tetszett, viszont sosem vontam le ebből mélyebb következtetést, nem ez alapján választottam. A páromnak barna a haja és a szeme.
2013. jan. 26. 00:46
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Elhinnéd, ha azt mondanám, nincs ideálom? Tényleg semmi az égegyadta világon, csak rá kell néznem az adott személyre és helyben ráér eldöntenem, tetszik-e vagy sem. Annyit elárulhatok, hogy életem első (és egyelőre utolsó) szerelme szőkésbarna hajjal és kék szemmel volt megáldva (illetve a mai napig azzal van, csak már nem táplálok iránta érzelmeket :D). Az én hajam eredetileg fakó világosbarna lenne - de festem feketére -, a szemem meg zöldesbarna. Mikor megláttam a kérdésed témáját, sokakhoz hasonlóan én is egyből csak arra tudtam gondolni, hogy a jelenség mögött álló magyarázat nem más, mint a genetikai kód a változatosságra való törekvésre. Szerintem rendjén lenne ez így.
2013. jan. 26. 01:23
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

Kék szemem, sötétszőke hajam van.

Barna/fekete vagy vörös hajú srácok tetszenek általában, zöld szemmel párosítva. (:

De amúgy nyilván nem ezen múlik, tetszett már nekem szőke kékszemű srác is, és barna hajú,barna szemű is. :D

2013. jan. 26. 03:32
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy furcsa lesz, amit írok, de nálam a szem és a hajszín sokadrangú kérdés. Nem tudom eldönteni, hogy melyik tetszik legjobban egy pasin, tetszett már ilyen is, olyan is.
2013. jan. 26. 10:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!