Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked milyen a szemed szine? Es milyen szemszint kedvelsz a legjobban/ vonz leginkabb egy ellenkezo nemun?
Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 18:44
1/18 anonim válasza:
Enyém fekete, de a zöld szem nekem nagyon bejön
3/18 anonim válasza:
Az enyém kék, de nekem a zöld szeműek a gyengéim, akár fiú akár lány:DDD
16L
4/18 anonim válasza:
nekem zöld és a barna, fekete tetszik a legjobban, de tud tetszeni a zöld és a kék is, talán mindent fel is soroltam
5/18 anonim válasza:
Nekem zöld a szemem.A világoskék szemű emberek kedvelem legjobban.
6/18 anonim válasza:
állítólag kék, szerintem szürke, és a zöld meg a barna :D
7/18 anonim válasza:
Zöldes barna az enyém és a barna szeműek tetszenek nagyon.
8/18 anonim válasza:
Nekem barna a szemem és a kék szem tetszik a legjobban, de nem kritérium. :)
9/18 anonim válasza:
Nekem sötét barna. Sötét barnát és kéket kedvelem. (De ezen nem múlik semmi :) )
10/18 anonim válasza:
az enyém zöld :)
a barna és a kék nagyon szép :D
szeretem ha egy fiúnak barna a szeme :)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!