Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Miért beszéltek megalázóan a női nemről, ha egyszer a szexre meg kell nektek?
Figyelt kérdés
Nem általánosítás,nem minden pasi!!
De akik igen azok miért csinálják ezt?
Miért ri*bancozzák,k*urvázzák le a nőket miközben meg a szexre kell nekik és fel is szedik aztán meg ilyeneket mondanak róluk.
2013. jan. 25. 23:25
21/58 Hole Hunter válasza:
...egyszer csak megtanulnak főzni a kecskék is.
22/58 anonim válasza:
A rendes lányok is "meglehettek" már másnak az aktuális partner előtt, őket ilyen alapon miért nem hasonlítod a szaros alsógatyához?
23/58 anonim válasza:
Ha csak testi élvezet, akkor nem kellene mindennek elhordani őket, ők is csak azért mennek bele, nem azért mert ribancok...De az, hogy sokan körbe adogatjátok a csajokat, nem normális... Biztos finom lehet a lerágott csont, ha érted mire gondolok ezzel... o.O
24/58 anonim válasza:
Biztos hogy meg, de nem annyiszor, mint ahányszor azok akik minden héten cserélik a partnerüket...Azért nem mind1...
25/58 anonim válasza:
Már nem azért de ne mi legyünk már a f*szok mert minden gondolkodás nélkül megdugatják magukat.Ugyanúgy én is voltam más csajjal akár ő pasival.Kinem szarja le ez szex ...Nyilván ha bnő kell nem így viselkedünk illetve rendes lányokkal se.Akikre azt mondom meg is érdemlik nem tudom mit kell itt álszenteskedni ...
26/58 anonim válasza:
Szerintem még többször is, már ami az alkalmak számát illeti. Partnerből nyilván kevesebbet tudhat a háta mögött. Kit érdekel, hány fallosz járt benne megelőzőleg? Úgysem komoly kapcsolat a cél, egy mámorteljes éjszakában kimerül a szerep, ahhoz elég annyi is, hogy képes legyen előidézni egy erekciót. Onnantól csak egy koton szükséges továbbá, hogy az esetleges fertőzéstől védve legyél, és mehet is a menet. Élvezni fogod, károd nem származik belőle, akkor meg?... Komolyan nem értem, miért kell értéket keresni egy egyszeri kaland alanyában.
27/58 anonim válasza:
Nem az álszenteskedésről van szó. Amint írtad, csak szex... De azért gondolom te sem örülnél, ha mindenfélének elhordanának azok a nők utána... Amúgy a legtöbb nő aki kapcsolatban van, volt, nem valami szent... Őket is le lehetne ennyi erővel ribancozni, de mivel van pasijuk, már nem azok? Vicc :D
28/58 anonim válasza:
Figy.Pont leszarom hogy egyéjszakás csaj mit gondol rólam.Teljes mértékben nem érdekel ... :D
29/58 anonim válasza:
Nem a nő értékéről van szó, hanem arról, hogyan beszélnek a férfiak ezekről a nőkről. Ha már akkora az élvezet... Azért le kell ribancozni?
30/58 anonim válasza:
Kimondta hogy őket nem ribancozzuk le ? Arra mondjuk aki megérdemli mi ezen olyan bonyolult ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!