Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mikor beszéltek egy lánynak a problémáitokról? Ez a bizalom jele?
Nekem a barátom a megismerkedésünk első napján lelkizett nekem órákon keresztül. És mondta is, hogy a barátainak se mondta el ezeket a dolgokat, és hogy nem tudja, miért nyílt meg ennyire előttem. Persze ez ahhoz vezetett, hogy én is megnyíltam.:) Azóta is együtt vagyunk. 2 éve lassan.
De ha a kapcsolatot arrébb tesszük, és a barátságról van szó: én imádom, ha egy srácnak el tudom mondani a bajaimat, mert ők azért jobban látják pasiszemmel, hogy mi a helyzet, meg sokkal jobban is esik, ha ők vigasztalnak, vagy legalább meghallgatnak. Én is szeretem, ha megnyílnak nekem, hisz ez egyfajta jele, hogy bíznak bennem, hogy nem vagyok közömbös számukra, hanem jó barát vagyok, vagy több annál, hisz a pasik nem mondanak el mindenkinek ilyen dolgokat, csak a legközelibbeknek.:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!