Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mindössze ennyit ér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mindössze ennyit ér nektek egy fiú?

Figyelt kérdés

A volt barátnőmmel szeptemberben jöttünk össze.Nagyon szerettem,mindent megtettem volna érte.Azt hittem viszonozza az érzéseimet.Egy hónapja,beszélgetés közben valahogy témába jött a szépsége.Én viccesen,kedvesen mondtam neki,hogy számomra ő a legszebb a világon,és alig tudom elhinni,hogy egy ilyen lány velem van.

Ő erre azt mondta,hogy nem is olyan szép..

Én azt válaszoltam,hogy dehogynem,képzeld még Pistinek(a másik osztály legjobb pasija) is bejössz.

3 nap múlva,teljesen váratlanul,kamu indokokra hivatkozva szakított velem és szakszerűen udvarolni kezdett Pistinek.2 hete összajöttek,a fiú már azóta megcsalta,veszekedtek de nem érdekli..

Tényleg lányok,nektek ennyit ér egy fiú aki szeret titeket? A belső francot se érdekel csak legyen jó pasi?

Én magas vagyok,izmos,de átlagos arcom van,kicsit csendesebb vagyok,Pisti(nem ez az igazi neve,csak a sztori miatt) magas és izmos szintén,viszont jóképű és népszerű.

Nagyot csalódtam most a lányokban.És még ő volt a legnormálisabb az lányismerőseim közt,nem volt r*banc..vagy ez törvényszerű,hogyha találtok egy magatokénál jobb pasit,akkor kirúgjátok? Engem az zavar,hogy Pisti kutyába se veszi,bunkó vele..

17/F

2013. jan. 24. 20:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
EZ büdös rib@nc...lezs normális csaj...ne aggódj:)
2013. jan. 24. 20:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Tévedésben élsz, (és éltek kedves válaszolók, akik egyetértenek azzal a feltevéssel hogy MINDEN lány ilyen). Nem, nem minden lány ilyen. Például én sem és rengeteg lány ismerősöm sem. Szóval ne általánosítsunk mert ez sértő lehet másoknak. Az, hogy most te kifogtál egy ilyen bunkó lányt, nem a világvége és nem kéne csalódni a lányokban mert nem mind ilyen. Mindenkinek van/lesz olyan párkapcsolata, ami nem jön össze, de emiatt nem áll meg a világ. Szóval a kérdésedre válaszolva: NEM MINDEGYIK LÁNY ilyen.
2013. jan. 24. 21:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Jól kifogtad a falu k....ját :D Ha valaki ennyire felületes azt nem is nézem semmibe. Ha én valakibe őszintén szerelmes vagyok, akkor jöhet akármilyen kockás hasú szőke herceg, nem érdekel.
2013. jan. 24. 21:09
 14/17 anonim ***** válasza:

13#

Ki Általánosított hogy minden nő ringyó?Mellesleg igencsak önérzetes vagy elég sanda a gyanú hogy te sem vagy kivétel mert aki az az nem veszi magára az ilyet :)

2013. jan. 24. 21:14
 15/17 anonim ***** válasza:
12#-őt akartam írni
2013. jan. 24. 21:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Értem én, hogy csalódott vagy, de ezért nem kell minden lányt semmibe nézni...én pl nem vagyok ilyen

Szomorú, hogy ez történt veled, de lépj tovább

Ami meg a csendességet illeti, ismered a régi mondást:

"Hamu alatt lapul a parázs." Magyarul sokszor azok az emberek csinálják a legdurvább dolgokat, akik a hétköznapokban csendesek, jól neveltek stb...a visszafogott szexuális vágyak előbb utóbb kitörnek.

2013. jan. 24. 21:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Mindig magadnak próbálj megfelelni, és a saját életed éld. Mindenkit használj, mert csak átbasznak, ha nem.
2013. jan. 24. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!